Lataa

Jatkettavat lastensängyt

Jatkettavat lastensängyt
Jatkettavat lastensängyt

Jatkettava lastensänky on erinomainen valinta sinulle, joka tarvitset monikäyttöisen, pitkäikäisen ja laadukkaan sängyn lastenhuoneeseen. Valikoimastamme löytyy monta vaihtoehtoa tyylistä ja käyttötarkoituksesta riippuen - etsit sitten selkeälinjaista yhden hengen sänkyä tai superkäytännöllistä jatkettavaa kerrossänkyä useamman lapsen huoneeseen. Jatkettava lastensänky on erittäin monipuolinen, sillä saat säädettyä rungon pituutta lapsesi kasvaessa, jolloin uuden sängyn ostaminen ei tule ajankohtaiseksi pitkään aikaan. Vivanon jatkettavat lastensängyt ovat edullisia ja helppokäyttöisiä ja saat ne kätevästi kotiinkuljetuksella - ilman lisäkustannuksia. Tuotteet toimitetaan osissa ja ne on helppo koota paikan päällä mukana tulevien selkeiden ohjeiden avulla.

Miksi kannattaa ostaa jatkettava lastensänky Vivano.fi-verkkokaupasta

  • Ilmainen ja nopea toimitus
  • Edulliset hinnat
  • Laaja valikoima
  • Laadukkaat tuotteet ja hyvä asiakaspalvelu

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Jatkettava lastensänky kasvaa lapsen mukana Lapsi kasvaa nopeasti ja näin ollen sopivan mittaisen sängyn hankinta voi olla hankalaa ja tulla kalliiksi. Tästä syystä jatkettavan lastensänky on mitä mainioin vaihtoehto. Mallistomme jatkettavat lastensängyt ovat todellakin monikäyttöisiä – esimerkiksi Emma-sänkymme pituutta voit jatkaa 105 cm:stä aina 189 cm:n asti ja Pinna – jatkettava lastensänky pitenee jopa 192,5 cm:n. Rahaa ja vaivaa säästyy, sillä kestävässä jatkettavassa sängyssä lapsi mahtuu nukkumaan aina pitkälle kouluikään asti. Vaihtoehtoja siis todella on. Jatkettavat sänkymme on valmistettu laadukkaasta kulutusta kestävästä männystä ja jatkettava Ellen – kerrossänky kovaa käyttöä kestävästä koivusta. Vivanon jatkettavien lastensänkyjen väri on aina tyylikäs valkoinen, joka sopii sisustukseen kuin sisustukseen ja luo valoisan ja avaran tunnelman. Päiväpeiton ja sisustustekstiilien avulla sama sänky muuntuu pienen lapsen nukkumapaikasta teini-ikäisen sängyksi. Tuotteet toimitetaan osina paketissa ja mukana on selkeä kasausohje.

Valikoimastamme juuri sinulle sopiva jatkettava lastensänky
Kattavasta valikoimastamme löytyy jatkettava lastensänky jokaiseen tarpeeseen. Valittavanasi on mm. tyylikäs ja monikäyttöinen Emma-sänky tai mukavan retrohenkinen Pinna-jatkettava lastensänky. Useamman lapsen perheeseen löytyy myös kehuttu Ellen-jatkettava kerrossänky, jossa on hinta-laatusuhde kohdillaan. Kerrossängyssä on kiinteät tikkaat ja sänky on 90 kg painorajansa vuoksi todella kestävä. Ylä- ja alasängyn väliin jää lapselle tilaa reilun istumakorkeuden verran. Alasänkyyn voit halutessasi tilata myös edullisen lisäturvalaidan takaamaan turvallisuuden levottomammankin nukkujan yöuniin. Kaikissa jatkettavissa lastensängyissämme patjan leveys on käytännöllinen 75 cm.

Sänkymme ovat kestäviä ja helppohoitoisia
Puusta valmistetut maalatut jatkettavat lastensänkymme palvelevat tarkoitustaan, sillä ne ovat kestäviä ja helppo huoltaa ja pitää puhtaina - pyyhkiminen kostealla liinalla riittää. Tarvittaessa voi käyttää neutraalia pesuainetta hankalamman lian kohdalla, mutta vältä kuitenkin liuotteita. Myös kiinnitysruuvit on hyvä kiristää ajoittain. Puinen sälepohja mahdollistaa hyvän ilman kiertämisen ja ehkäisee ummehtumista. Tuotteen mukana toimitetaan kullekin materiaalille tarkoitettu huolto-ohje.

Sängynaluslaatikko on oivallinen lisä jatkettavaan lastensänkyyn
Osaan jatkettavista lastensängyistämme on tilattavissa myös yhteensopiva rullilla oleva sängynaluslaatikko, joka on loistava säilytysratkaisu esimerkiksi vuodevaatteille, peleille tai leluille. Esimerkiksi Ellen-sänkyyn löytyy täsmäävä sängynaluslaatikko. Tavarat ovat helposti saatavilla, mutta hetkessä siivottu omalle paikalleen. Sängynaluslaatikko mahdollistaa järkevän tilankäytön ja on hyödyllinen lisäsäilytysratkaisu jokaiseen lastenhuoneeseen. Myös sängynaluslaatikoista löytyy koko- ja värivaihtoehtoja.

Tilaa samalla sänkyyn sopivat patjat ja vuodevaatteet

Tilaa nyt Vivanon jatkettava lastensänky, josta riittää iloa moneksi vuodeksi. Lastensängyn pituutta säädät helposti tarpeen mukaan ja lapsiesi voi nukkua tutussa ja turvallisessa sängyssään pitkään. Kannattaa tilata samalla meiltä sänkyyn sopiva patja ja petauspatja. Jatkettavaan sänkyyn sopii mainiosti säädettävä Saana-patja, jonka pituutta säädät kätevästi jatkopalan avulla. Mieltä tilaat samalla myös edullisesti laadukkaat Finlaysonin lasten puuvillaiset pussilakanasetit, joista valittavana on useita raikkaita kuoseja.