Lataa

Apupöydät

Apupöydät
Apupöydät
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Apupöytä on kätevä ja huokea hankinta jokaiseen kotiin, kun haluat saada lisää laskutilaa mahdollisimman helposti. Apupöytä tarjoaa kaivattua laskutilaa, muttei itsessään vie paljoa tilaa kodissa. Apupöytä sopii oikeastaan minne vain: eteiseen, keittiöön, parvekkeelle tai terassille. Se on pieni ja näppärä valinta pöytätasoksi esimerkiksi sohvan tai nojatuolin viereen, tai yhtä hyvin vaikkapa pienen television alustaksi. Muutamalla tyylikkään näköisellä apupöydällä saat myös hetkessä vaihtelua sisustukseen. Voit asettaa apupöydälle vaikkapa kukkia tai muutaman koriste-esineen, ja näin apupöytä toimii myös kivana sisustuselementtinä.

Apupöytä on loputtoman monikäyttöinen
Apupöydällä uudistat käden käänteessä sisustusta ja saat laskutilaa juuri sinne missä sitä tarvitset. Apupöydän sijoitat vaivatta sinne missä milloinkin tarvitaan, sillä sitä siirtelee varsin helposti verrattuna raskaampiin ja isompiin pöytiin. Apupöytä on mainio valinta etenkin pienempiin kodin tiloihin, kuten pienille parvekkeille, eteiskäytävään tai mökkikamariin, minne ei suurta pöytää saisi mahtumaan. Toisaalta apupöydällä voi myös täydentää muutoin jo valmista sisustusta hankkimalla esimerkiksi apupöydän sohvapöydän lisäksi olohuoneeseen. Apupöytä on kodin kalusteena loputtoman monikäyttöinen - vain mielikuvitus on rajana.

Apupöytävalikoimastamme löydät korkeaa laatua ja kekseliästä muotoilua
Veken valikoimasta löydät apupöytiä joka lähtöön. Etsitkö kenties jotakin klassisen pelkistettyä vai muotoilultaan hauskaa ja yllättävää? Kestävää ja aina tyylikästä puuta vai kenties virtaviivaista kromattua metallia? Pyöreää, neliönmuotoista vai ehkäpä jännittävän epäsymmetristä? Apupöytämalleistamme löytyy valinnanvaraa niin materiaalien, muotojen kuin värienkin suhteen. Muotoilultaan kekseliäs apupöytä on ilo silmälle jo sellaisenaan, pienenä sisustuselementtinä jossakin kodin nurkassa. Huomaathan, että meiltä löytyy myös kahden tai kolmen apupöydän sarjoja. Apupöytäsarjalla muuntelet sisustusta rajattomasti ja voit kätevästi koota pöydät allekkain silloin kun et niitä tarvitse.

Puinen apupöytä on kaunis lisä sisustukseen
Puusta valmistettujen apupöytiemme materiaaleina käytetään mm. pinnoitettua ja maalattua MDF-kalustelevyä, jykevää tiikkiä ja akaasiaa, laadukasta koivua sekä esimerkiksi kierrätettyä mangopuuta. MDF-levy on pöytien ja muiden kalusteiden materiaalina nykyään yleinen. Se tarkoittaa puolikovaa kuitulevyä, joka valmistetaan kuivausmenetelmällä kuumapuristamalla se havupuukuidusta ja sideaineista. MDF levy on kestävä ja helppohoitoinen materiaali niin apupöytiin kuin muihinkin kalusteisiin. Kierrätetty puu pöytien materiaalina antaa rustiikin ja omaleimaisen ulkonäön, sillä jokainen pöytä on uniikki pienine värieroineen ja halkeamineen. Tutustu verkkokauppamme laadukkaisiin tuotesarjoihin ja tilaa vaikka kerralla useampi saman sarjan kaluste.

Tilaa apupöytä Vekeltä helposti aina kotiovelle asti
Veke on luotettava suomalainen verkkokauppa, joka palvelee sinua vankalla ammattitaidolla. Ostaminen Vekeltä on helppoa: monipuolisesta verkkokaupastamme löydät apupöydän lisäksi myös lukemattomia muita laatukalusteita ja kodin ilmettä piristäviä sisustustavaroita, jotka toimitamme edullisin hinnoin kaikkialle Suomeen. Kerralla kannattaa tilata enemmänkin, sillä kuljetusmaksua emme veloita kuin yhdestä tuotteesta. Tarvitsetko jotakin muuta apupöydän lisäksi? Kenties ihanan lepotuolin tai uudet patjat koko perheelle? Tutustu valikoimaamme ja tee löytöjä. Tuotteiden tilaaminen tapahtuu kätevästi verkossa ja valittavana on useita erilaisia maksutapoja. Tilauksen voi maksaa verkkopankissa, luottokortilla, osamaksulla tai kotiin toimitettavalla laskulla. Toimitamme esimerkiksi apupöydät jo noin 2-5 arkipäivässä.