Lataa

Lankkupöydät

Lankkupöydät
Lankkupöydät

Lankkupöydät ovat noussee viime vuosina suosioon sisustuksessa, eikä ihme: lankkupöydän kaunis ja luonnonläheinen design sopii monenlaiseen sisustukseen. Lankkupöydän simppeliin ulkomuotoon on helppo yhdistää monenlaisia tuoleja, ja niiden avulla ruokaiuryhmästä voi rakentaa juuri omaan makuunsa sopivan kokonaisuuden. Lankkupöytä koostuu yleensä kahdesta lankusta, joiden pinta on harjattu. Lankkupöydässä puun syyt ja luonnolliset muodot tulevat upeasti esiin. Tutustu Veken lankkupöytien valikoimaan ja löydä oma suosikkisi!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Lankkupöytä kruunaa ruokailutilan

Upea lankkupöytä tuo luonnonläheisyyttä sisustukseen, ja toimii ruokailutilan katseenvangitsijana. Lankkupöydän yksinkertaistettu tyyli luo runsaasti mahdollisuuksia ruokailuryhmän persoonallisen ilmeen rakentamiselle erilaisilla tuoleilla, sillä siihen on helppo yhdistää monenlaiset ruokapöydän tuolit. Valitse lankkupöytääsi juuri kotisi sisustukseen sopivat tuolit! Veken verkkokaupasta löydät myös valmiiksi suunniteltuja kokonaisuuksia ruokailuryhmät-kategoriasta, jos haluat valmiin paketin tai hakea vaikkapa inspiraatio oman ruokailuryhmäsi suunnitteluun.

Isommatkin lankkupöydät Vekeltä kätevästi kotiinkuljetuksella

Kookkamman lankkupöydän kuljettaminen voi olla haasteellista, sillä lankkuja ei saa purettua pienempiin osiin kuljetusta varten. Pakettiauton vuokrauksen ja isojen pakettien kuljetuksen sijaan voit valita toimitustavaksi kätevän kotiinkuljetuksen, jolloin pöytä toimitetaan kätevästi suoraan kotiovellesi. Tiesithän, että meiltä voit ostaa kaikki huonekalut myös edullisella korottomalla 12 kuukauden osamaksulla?