Lataa

Yöpöydät

Yöpöydät
Yöpöydät
Tiedätkö hetken ennen nukkumaanmenoa, kun haluat vielä lukea vähän kirjaa ja napostella iltapalaa? Yöpöydät on tehty täsmälleen tähän tarkoitukseen; jotta sinun ei tarvitsisi säilyttää tavaroitasi sängyn alla tai nostaa niitä turhaan sängyn päälle viemään tilaa. Yöpöydät ovat makuuhuoneessa tekemässä kaikesta helpompaa ja korostamassa makuuhuoneen levollista tehtävää. Yöpöytien määrää ei ole rajattu ja monet hankkivat niitä kummallekin puolelle sänkyä, kun sängyssä nukkuu useampia kuin yksi ihminen. Yöpöydät ovat täydellisiä paikkoja pöytälampuille, joita ei voi makuuhuoneessa korvata mikään muu isompi ja voimakkaampi lamppu koska yöpöydällä pidettävä, pehmeää valoa hehkuva lamppu helpottaa toimimista, mutta tuudittaa samaa aikaan hiljalleen uneen. Yöpöytien sisällä säilytetään rakkaimpia ja henkilökohtaisimpia tavaroita ja siksi Vivanon verkkokauppa on valinnut valikoimiinsa yöpöytiä, joissa on paljon lokerotilaa.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Sijoita sängyn viereen kätevä pikkupöytä
Tavallisesti makuuhuoneessa on vähintään yksi yöpöytä, koska sille on yksinkertaisesti tarvetta. Yöpöydän sijoittamisessa voi käyttää omia hoksottomia, mutta parhaiten yöpöytä sopii sängyn viereen siten, että siihen ylettyy sängystä käsin. Yöpöydälle annetut tehtävät ovatkin tärkein asia sen sijoittelussa. Jos aiot käyttää yöpöytää usein, sinun on voitava päästä siihen helposti käsiksi varsinkin jos säilytät siellä nukkumaanmenon kannalta elintärkeitä välineitä.

Pöytä saatetaan asettaa melkein kiinni sänkyyn ja seinän viereen geometrisen tyyllikkäästi. Yöpöytä toimii näin tehokkaasti vieden vain vähän tilaa ja samalla siitä tulee osa sänkykompleksia. Yhtenäisyys pelaa hyvin sisustuksen kannalta, kun tilaa on kohtuullisen vähän ja sänky on suuri. Jos taas haluat käyttää yöpöytää yleisenä pöytänä, jota et tarvitse yhtä usein, sijoita se väljemmin sänkyyn nähden ja saat välittömästi erilaisen vaikutelman. Sinun kannattaa visualisoida makuuhuoneessa erilaisia sängyn ja yöpöydän yhdistelmiä ennen ostamista!

Miten yöpöytä toimii erilaisina pöytinä?
Yöpöytä on vakioratkaisu makuuhuoneen käytännölliseksi pikkupöydäksi, mutta siitä voi tehdä helposti myös sivu- tai säilytyspöydän kunhan varmistut tyylillisestä yhtenäisyydestä ja koosta. Esimerkiksi eteisessä voi hyvinkin toimia vähän korkeampi yöpöytä ja olohuoneessa taas kaunis yöpöytä voi helposti korvata lipaston, jonka päälle asetetaan valokuvia tai näyttöesineitä. Pöytien määritelmiä tärkeämpää onkin se, että sinä varmistut minkä näköisen ja kokoisen pöydän haluat ja lähdet sitten selaamaan Vivanon verkkokaupan pöytävalikoimaa! Kannattaa selata Vivanon mittavat sohva- ja sivupöytävalikoimat sekä senkit siltä varalta, että löydät sinulle täydellisen huonekalun, joka sattuu sopimaan myös makuuhuoneeseen.

Yöpöydät on suunniteltu sänkyjen koon mukaan ja siksi ne on turvallisia valintoja kokonsa puolesta. Monissa Vivanon yöpöydissä on avolokeroita, joihin mahtuu helposti muki tai kirja. Ne on myös helppo puhdistaa käytön jälkeen pelkästään rätillä. Toisissa yöpöydissä on avonaisia ja kiinni laitettavia laatikoita ja nämä ovatkin monikäyttöisiä pöytiä, joita voi kuvitella mihin tahansa huoneeseen. Pöydän päällimmäisen tason pinta-ala auttaa tekemään lopullisen ratkaisun Yöpöydät on suunniteltu kompakteiksi ja siksi ne ovat sisällöltään tilavia kun sohvapöydiltä vaaditaan paljon päällyspinta-alaa. Matalampi yöpöytä sukeltaa sukkelasti ison kirjotuspöydän pöydäksi, jossa voi säilyttää valokuvia tai vaikka viime vuoden veroasiakirjoja.

Makuuhuoneen tärkeät valoratkaisut asetetaan yöpöydälle
Makuuhuoneen pöytä on tärkeässä asemassa kun huoneelle annetaan valoa. Sängyssäkintarvitaan nimittäin valaisemista, mutta makuuhuoneen lamppuratkaisut voivat olla haasteellista. Valoa ei saisi olla liikaa eikä se saisi olla ärsyttävän terävää tai piristävää. Sen pitäisi riittää lukemiseen ja sen tulisi valaista huone pehmeästi ja rauhoittavasti. Yöpöydälle sopivalla lukulampulla saadaan usein valoa riittävästi lukemisen tarpeisiin, mutta pehmeä huoneen valaistus saattaa jäädä saamatta. Siksi yölampuksi kannattaa toisinaan kokeilla lamppua, jonka voi suunnata seinää pitkin ylöspäin.

Jos haluat korostaa makuuhuoneen lempeää tunnelmaa, valitse yöpöydän väriksi myös vaaleampia ja pastellimaisia sävyjä, jotka käyttäytyvät rauhoittavasti valon kanssa. Puun klassiset sävyt on tiedetty myös rauhoittavan läsnäolijoita yhtä paljon kuin kynttilänvalon jouluisat säteet.