Lataa

Kirjahyllyt

Kirjahyllyt
Kirjahyllyt
Kirjahylly löytyy lähes jokaisesta kodista ja se on väistämättä keskeinen elementti niin olohuoneessa, makuuhuoneessa kuin työhuoneessakin. Kirjahyllyssä säilytetään kirjojen lisäksi muita itselle, perheelle ja omalle kodille tärkeitä esineitä, joiden halutaan olevan näkyvillä. Esimerkiksi kehystetyt valokuvat ovat enemmän kuin poikkeus useimpien kotien hyllyissä. Näin ollen kirjahyllyn ulkonäöllä ja toimivuudella on merkitystä kodin yleisilmeen kannalta. Haluat varmasti, että sinulle tärkeät kirjat ovat edukseen esillä – hyvä kirjahylly tosiaan tuo oikeutta siinä säilytettäville tavaroille. Nykyään kirjahylly on muutakin kuin klassinen hyllykkö – eri kokoisten tasojen ja muotojen myötä valikoimaa löytyy. Tutustu Vivanon hyllyvalikoimaan ja tee ostoksia vaivattomasti nettikaupassamme. Kirjahyllyt, kuten muutkin tuotteemme, toimitamme sujuvasti kotiovellesi saakka.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Millainen kirjahylly teidän kotiinne tulee?
Vivanon kirjahyllyt ovat oikeita monitoimihuonekaluja. Kirjojen ja koriste-esineiden lisäksi saat hyllykköön sijoitettua näppärästi esimerkiksi tv: n. Moderni ja pelkistetyn kaunis valkoinen Concept-hylly sopii säilytyskalusteeksi pienempäänkin tilaan. Look Wall -hyllystö taas omiaan tilavaan olohuoneeseen ja siitä onkin moneksi. Tämä valkoisen ja tammen värinen kirjahylly sisältää myös umpinaiset vetolaatikot ja keskellä on jopa 45’’ tv:lle mitoitettu taso. Vetolaatikot ovat oiva tapa piilottaa ei-niin-kauniit asiat, kuten erilaiset johdot, kansiot sekä pölyä keräävät esineet. Avohyllyissä kirjat, levyt ja koriste-esineet pääsevät taas oikeuksiinsa.

Kirjahyllyn valinta tilaan sopivaksi
Oikeanlaisen kirjahyllyn valintaan kannattaa panostaa. Kirjahyllyn valintaan vaikuttavat muun muassa huoneen mitat sekä kodin tyyli ja muu sisustus. Valkoinen väri on usein helppo ja ajaton värivalinta kirjahyllylle. Tällöin hylly soveltuu käytettäväksi pitkään, vaikka seinät ja muut kalusteet vaihtuisivat ympärillä. Kirjahyllyn valinta kannattaa tehdä huolella ja mittanauhaa käyttäen. Kirjahyllylle tulevan tilan tulee olla juuri, eikä melkein sopiva, eikä hyllyä kannata ahtaa liian tiukkaan väliin tai jo valmiiksi ahtaaseen huoneeseen. Tästä syystä kirjahyllyjä löytyy eri kokoisia. Myös säilytettävien kirjojen ja muiden tavaroiden määrä kannattaa ottaa huomioon valinnassa.

Kirjahyllyjen kestävät materiaalit
Hyllymme on valmistettu kestämään aikaa ja katseita. Concept-hylly on valmistettu kuumapuristetusta MDF-puukuitulevystä, joka on maalattu valkoiseksi. Look Wall -hyllystö taas on hyvälaatuista kalustelevyä. Kirjahyllyjen pinnat on myös helppo pitää puhtaina pyyhkimällä yleispuhdistusaineella. Maalipinnan naarmuttamista tulisi kuitenkin välttää.

Kirjahyllyn kokoaminen on sujuvaa
Tuotteemme toimitetaan osissa ja kaikki kokoamiseen tarvittavat ruuvit ja osat mukana. Lisäksi mukana on hyvät ja yksityiskohtaiset kasausohjeet, joiden avulla kirjahyllyjen kokoaminen käy sujuvasti. Hyllyt voi vastaavasti taas purkaa helposti esimerkiksi muuton yhteydessä. Asiakaspalvelumme auttaa lisäksi mielellään sinua askarruttavissa kysymyksissä.

Tarvitsetko muita huonekaluja kirjahyllyn seuraksi?
Oletko päivittämässä kodin muutakin sisustusta ja haluat ehkäpä yhdenmukaisuutta olohuoneesi sisustukseen? Kirjahyllyn ollessa yksi keskeisimpiä elementtejä huoneessa vaikuttavat muut huonekalut myös siihen, miltä kirjahylly ja koko kokonaisuus näyttää. Meiltä Vivanolta löydät vaikkapa kokonaisuuteen sopivan senkin tai arkun. Myös kodin sisustustekstiileillä on väliä – kannattaa tutustua valikoimamme mattoihin, joilla sisustat kotisi entistä viihtyisämmäksi.