Lataa

Seinähyllyt

Seinähyllyt
Seinähyllyt

Seinähylly on mihin tahansa huoneeseen sopiva säilytyspaikka, jonka tarkoitus on säästää neliötilaa lattialta, mutta samalla tarjota järkevä sijoituskohde kaikelle sellaiselle, jota omassa kodissa pitää olla. Vivanon verkkokaupasta voit valita huomaamattomamman vaihtoehdon, jonka tarkoitus on esimerkiksi kannatella ja korostaa valokuvakehyksiä tai sitten voit hankkia kirjahyllyn kaltaisen arkistointihuonekalun, josta on hyötyä kirjoja lukevalle ja toimistohuoneeseen, jossa asiakirjojen ja kirjojen on tärkeää olla samassa paikassa. Tutustu ja tilaa tarpeitasi vastaavat seinähyllyt vaivattomasti kotiisi!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Kätevämpi koota ja käyttää
Seinähylly on monella tavalla kätevä, koska sen siirtely paikasta toiseen ei lainkaan ole yhtä raskasta kuin isojen lattiahyllyköiden, joiden kohdalla saa muuton yhteydessä usein jopa harkita, kannattaako projekti. Seinähyllyn saa irrottua vaivattomasti seinästä ja siirrettyä uuteen kotiin ilman että kiinnityskohdat vaurioituvat. Myös tilaaminen on yhtä helppoa: seinähyllyä ei toimiteta isoissa, jääkaapin kokoisissa paketeissa, joista jää jälkeen paljon roskaa. Kuka tahansa pystyy ottamaan vastaan paketin ja asentamaan hyllyn helppojen ohjeiden avulla.

Vivanon seinähyllyt on yksinkertaista koota ja kiinnittää seinään kestävällä ja huomaamattomalla ruuvilla. Kiinnittämisprosessi kannattaa tehdä oikein, koska silloin seinään jää vain vähän jälkiä ja hylly kestää vuosikausia. Vivanon verkkokaupan seinähyllyköiden materiaalit kestävät ruuvin irrottamisen ja uudelleen kiinnittämisen, kun ensimmäinen kiinnitys hoidetaan hyvin. Hyllyn päälle kannattaa aina laittaa tavaroita sen rakenteen ja seinän kestävyyden mukaan ja siksi onkin hyvä varmistua seinän kunnosta ja laadusta ennen kiinnitystä!

Mitkä esineet hyllyyn ja mitkä kaappiin?
Seinähyllyä voi kutsua myös avokaapiksi, koska hyllyllä säilytettävien esineiden on tarkoitus näkyä. Tämä antaa seinähyllylle mahdollisuuden toimia sisustuselementin ja säilytyskaapin yhdistelmänä. Voit esimerkiksi korostaa seinähyllyn avulla yksittäisiä esineitä, jotka tekevät asunnosta entistä henkilökohtaisemman. Tyypiliisesti seinähyllylle halutaan sijoittaa kodin kauniimpia henkilökohtaisia muisto- tai tunne-esineitä, jotka niihin sopivan valaistuksen kanssa pomppaavat esille taiteellisen elämyksen antajina.

Voit myös asettaa salin tai keittiön seinähyllylle ne kätevät ruoanlaitossa tarvittavat purnukat ja pussukat, jotka tuovat samalla kauniin ja kotoisan tunnelman siihen paikkaan, jossa vietät paljon aikaa. Isommat seinähyllyt ovat loistavia kirjojen säilytyspaikkoja ja kirjojen pitäminen näkyvillä on yhtä muodikasta tänään kuin se oli ennen vanhaan. Kirjoja, levyjä ja elokuvia halutaan pitää näkyvillä, koska niillä on suuri henkilöhistoriallinen merkitys.

Vivanon verkkokaupasta löydät myös myös isompia kaappimaisia lipastoja, jotka tarjoavat massiivisemman säilytystilan. Jotkut haluavat vielä nykyisellä digikaudellakin myös kirjahyllyn, joka sopiikin suuremman kirjavaraston säilytyksen lisäksi TV-tasoksi. Hyllyn ja lipaston välillä ei tarvitse kuitenkaan välttämättä valita, sillä saatavilla on myös lattialle sijoitettavia avomallisia hylllyköitä, jotka on tyylinsä vuoksi kuin tehty sijoitettaviksi seinähyllyn viereen.

Uutta ilmettä ja tehokkaampaa tilankäyttöä
Kodin tavaroiden sijoittaminen on usein kompromissien tekemistä, jossa joutuu kamppailemaan tilan puutteen kanssa. Uusi seinähylly antaa mahdollisuuden ohittaa tämän ongelma tekemällä aidosti lisää tilaa! Tasoja on tunnetusti liian vähän ja hienotkin tavarat makaavat tylsinä pöydillä, vaikka niistä saisi paljon enemmän irti kun ne sijoitetaan huoneen kokonaiskuvan mukaisesti. Hyllyn avulla siirrät tavaroiden säilytyksen painopistettä pois lattialta ylöspäin. Se muuttaa kodin vaikutelman tasapainoisemmaksi ja kodin neliöistä voi saada paljon enemmän irti.