Lataa

Jenkkisängyt

Jenkkisängyt
Jenkkisängyt

Jenkkisänky edustaa nukkumismukavuutta parhaimmillaan. Lisäksi jenkkisänky on todella näyttävän ja tyylikkään näköinen kaluste makuuhuoneeseesi. Valitse laadukas ja edullinen jenkkisänky laajasta valikoimastamme ja tilaa se vaivattomasti netistä - toimitamme sängyn ilman toimituskuluja kotiisi asti! Meillä voit maksaa myös osamaksulla tai laskulla. Tilaa helposti uusi jenkkisänky netistä osamaksulla tai laskulla!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Jos pitäisi laittaa sängyt järjestykseen, jenkkisänky pitäisi ykkössijaa: jenkkisänky on mukavuuden ja näyttävyyden hybridi, koska sen osat on valittu jenkkimäiseen tyyliin isoa, mukavaa ja katseenkestävää ajatellen. Jenkkisängyn nukkumistuntumaa ei pysty päihittämään mikään, koska se koostuu kahdesta runkopatjasta ja yhdestä massiivisesta jousipatjasta, joista tulee kirjaimellisesti metrikaupalla patjaa. Jenkkisänkyjen jäykkyysaste kannattaa valita sen mukaan, mikä omalle selälle sopii. Vivanon verkkokaupan jenkkisängyjen vertailu onnistuu helposti yksinkertaisen asteikon avulla.

Vivanolta löydät jenkkisängyt eri väreissä ja kokoluokissa ja joistakin jenkkisängyistä löytyy jopa extrakokoisia malleja heille, jotka kaipaavat useamman ihmisen sänkyä tai ihan vain luksusta itseä varten. Jenkkisängyt eivät rasita kokoamiseen kyllästynyttä, koska niissä ei juuri koottavaa ole! Sängyn asettelu ja eri vaihtoehtojen kokeilu on sen sijaan jokaisen sänkyjä rakastavan lempipuuhaa ja Vivanon verkkokaupasta löydätkin mahtavia ideoita jenkkisängyn viereen sijoitettavista huonekaluista, mm. käytännöllisistä lipastoista. Vivanon verkkokaupasta saat myös jenkkisängyt hienoilla ja käytännöllisillä sängynpäädyillä, jotka ovat tärkeitä mukavuuden kannalta, jos sängyssä haluaa esimerkiksi lukea iltaisin!

Patjojen juhlaa
Tee itsellesi palvelus äläkä ikinä enää nukku huonolla patjalla. Se on huonoksi selälle eikä edistä hyvälaatuisen unen saantia. Jenkkisänkyjen patjaratkaisu varmistaa, että unen päästä kiinni saaminen ei ainakaan jää sängystä kiinni. Kun patjojen yhteenlaskettu paksuus alkaa ylittää puoli metriä, tiedämme - ja on myös helppo uskoa - että jenkkisängyt tekevät kelle tahansa nukkumisen paratiisin.

Patjojen laatu on kuitenkin myös muuta kuin paksuutta. Se on uskomatonta joustoa, jota tarjoaa ensin kahden pienemmän runkopatjan sadat yksittäiset jouset. Näiden päällä oleva iso joustinpatja kruunaa sängyn oikeanlaisen liikkeen omalla joustinjärjestelmällään. Vivanon monissa jenkkisänkymalleissa on bonneljousituksen lisäksi isomman patjan pussijousitus, jossa jouset on pakattu yksittäin. Silloin ne osaavat myös liikkua itsenäisesti ja vaikutelma on aivan kuin kohteen mukaan liikkuva äänentoisto, nyt vain allasi! Itsenäinen jousitus huolehtii jokainen hetki siitä, että kun sinä liikut, myös jouset reagoivat liikkeeseen vartaloa hoitavilla tavoilla!

Pehmeys vai jäykkyys?
Jenkkisängyt voivat olla monella tavalla pehmeitä, koska niissä on useampia patjoja. Usein puhutaan sängyn pehmeydestä, vaikka tarkoittavat jäykkyysastetta. Sänky voi tuntua pehmeältä, vaikka se olisi hyvinkin jäykkä - ja tämä on hyvä muistaa myös jenkkisänkyä valittaessa! Oikea jäykkyysaste varmistaa sen, että sänky on varmasti sopiva tietyn painoisille ihmisille. Vivanon jenkkisänkyjen malleilla on omat suosituksensa jäykkyyasteille. Silti on hyvä muistaa, että sängyn pehmeys on yksilöllinen tunne ja oma sänkyhistoriasta määrää lopulta sen, millainen sänky on itselle hyvä! Jos olet ostamassa ensimmäistä kertaa jenkkisänkyä, Vivanon verkkokaupan ohjeet ja tarvittaessa asiakaspalvelumme autttavat sinut alkuun.

Sängyn tuntumaan vaikuttaa myös petauspatja ja monissa jenkkisängyissä onkin todella paksu petjauspatja. Vivanon verkkokaupasta voit myös ostaa lisäpetjauspatjoja jokaisen jenkkisängyn koolle, ja näin sängystä voi saada edullisesti pehmeämmän. Siten saa myös sänkyyn vaihdeltavuutta mahdollisten vieraiden varalle!

Jenkkisängystä tunnelmallinen olopaikka
Jos olet yhtään sängyssä loikoilija, joka haluaa myös lukea ennen nukkumaanmenoa, haluat ehdottomasti valita jenkkisängyn pehmeällä päädyllä: siihen voi nojata niskojen kipeytymättä. Paras sängynpääty on sellainen, jossa on valmis tai kiinnitettävä tyyny. Silloin jenkkisänky muuttuu olohuoneen jatkoksi, josta voi katsoa taulutelkkaria kumppanin kanssa ilman, että saa pelätä toisen nukahtamista mainoskatkolla.

Jenkkisänky on makuuhuoneen valloittaja, mutta sen tehtäviä lisää kätevät Vivanon verkkokaupasta löydettävät yöpöydät, joiden päälle voi asettaa nätin lukulampun. Usein yöpöytiin kaipaa lokeroita tai laatikoita, joihin voi piilottaa esimerkiksi iltapalaa yönapostelun iskiessä. Vivanon verkkokaupan yöpöydissä on paljon valinnanvaraa klassisen ja modernin tyylin suhteen. Ethän unohda tilata samalla uusia, raikkaita ja miellyttäviä vuodevaatteita! Tutustu valikoimaan ja tilaa ilmaisella kotiinkuljetuksella unelmiesi jenkkisänky!