Lataa

3-istuttavat sohvat

3-istuttavat sohvat
3-istuttavat sohvat
3-istuttavat sohvat
3-istuttavat sohvat
Sohva on olohuoneen sydän, sen tulee kutsua luokseen viettämään aikaa ja viihtymään. Kolmen istuttavalla sohvalla mahtuu loikoilemaan ja ottamaan aivan rennosti tai sille voidaan kerääntyä koko perheen voimin vaikkapa iltateen juonnin merkeissä. Valikoimissamme on monentyylisiä ja -värisiä kestävistä ja laadukkaista materiaaleista valmistettuja kolmen hengen sohvia, joista löydät varmasti itsellesi sopivan rentoutumissopen. Toimitamme kaikki sohvat suoraan kotiovellesi ilman toimituskuluja.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Meiltä erilaiset kolmen istuttavat sohvat moneen makuun
Etsitpä sitten hieman kompaktimpaa kolmelle sopivaa sohvaa tai muhkeaa laiskanlinnaa, kannattaa tutustua tarjontaamme. Valikoimistamme löydät monenlaiseen budjettiin sopivia kolmen hengen sohvia useassa eri kokoluokassa. Myös sohvien istuinpehmeydessä ja selkänojan asennoissa on eroja. Se, valitsetko istuinpehmeydeltään jämäkän sohvan ryhdikkäällä selkänojalla vai pehmeän laiskanlinnan rennosti hieman taaksepäin kallistuvalla selkänojalla, riippuu täysin omista mieltymyksistäsi. Mikäli haluat vaihdella selkänojan asentoa ja kallistuskulmaa tai perheenjäsenten mieltymykset eroavat toisistaan, kannattaa kenties harkita mekanismisohvan hankkimista. Meiltä löydät useampia erilaisia kolmelle hengelle sopivia mekanismisohvia, joiden selkänojan asennon voi säätää eri kulmaan eri istuinpaikoilla.

Millainen verhoilu kolmen hengen sohvaan?
Verhoilun kestävyyteen ja käytännöllisyyteen kannattaa kiinnittää huomiota, mutta yhtä tärkeää on toki se, että verhoilu miellyttää silmää ja sopii värimaailmaltaan ja tyyliltään tilan muuhun sisustukseen. Verhoilukankaiden kestävyyttä mitataan Martindale-asteikolla. Mitä korkeampi on kankaan Martindale-luku, sitä kestävämpi on kangas. Kolmen istuttavia sohvia hankitaan usein lapsiperheisiin ja julkisiin tiloihin. Mikäli perheessä on lapsia tai lemmikkejä tai sohva on tulossa julkiseen tai puolijulkiseen tilaan, kannattaa verhoilumateriaalin kestävyyteen ja helppohoitoisuuteen kiinnittää aivan erityistä huomiota.

Sohvan valinnassa yhdistyvät järki ja tunne
Uuden sohvan hankintaan kannattaa varata riittävästi aikaa ja valinta kannattaa tehdä sekä järjellä että sydämellä. On toki tärkeää, että sohvaa hankittaessa pohditaan sellaisia asioita kuin olohuoneen koko, hankintabudjetti ja se kuinka paljon kulutusta sohvan pintamateriaalien on kestettävä, kuitenkin yhtä tärkeää on se, että sohva tuntuu omalta paikalta ja, että siinä oikeasti viihtyy. Kolmen istuttavia sohvia hankitaan usein perheisiin ja sohvan hankintaan kannattaakin ottaa mukaan koko perhe. Niin varmistatte sen, että sohva on kaikkien mieleen, siis esimerkiksi tarpeeksi leveä ja syvä, mikä varmistaa sen, että teillä on luvassa paljon mukavia yhteisiä hetkiä uudella sohvallanne.

Tutustu myös muuhun valikoimaamme
Eikö tältä sivulta löytynyt vielä mieluista sohvaa? Tai haluaisitko kenties uudelle sohvallesi kaveriksi toisen, pienemmän sohvan tai vaikkapa pari nojatuolia? Ehkä kaipaat sohvapöytää? Ennen lopullista tilausta kannattaa tutustua myös muuhun valikoimaamme, saat tilattua uuteen sohvaasi sointuvan sohvapöydän, nojatuolit tai vaikkapa sohvalle parin kätevästi ja edullisesti samassa tilauksessa. Halutessasi saat myös kaikki tilaamasi huonekalut samalla kertaa kotiovelle kuljetettuna.