Lataa

Kulmasohvat

Kulmasohvat
Kulmasohvat
Kulmasohvat
Kulmasohvat

Kulmasohvalle mahtuu koko perhe viettämään aikaa. Tutustu laajaan kulmasohvavalikoimaamme. Löydät käyttöä ja katsetta kestävän kulmasohvan moneen eri käyttötarkoitukseen ja makuun. Sohvista on tarjolla useita tyylikkäitä värejä, kokoja ja verhoiluja erityyppisiin ja -tyylisiin tiloihin. Hyvät nykyaikaiset sohvaverhoilukankaat tarjoavat kestävän ja helposti puhtaanapidettävän sohvapinnan arkeen ja juhlaan. Kuljetus ei ole ongelma: toimitamme kaikki kulmasohvat nopeasti varastostamme minne tahansa Suomeen. Tarjoamme nopeaa ja luotettavaa ovelta ovelle -palvelua. Sohvat netistä edullisesti ja nopeasti!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Olohuoneen sisustusta ei tarvitse pitkään miettiä. Sohva tai kaksi sinne tarvitaan, mutta voiko olla muitakin vaihtoehtoja? Kun hankitaan kahta kahdenistuttavaa sohvaa, tilaa kuluu yleensä paljon eikä ylimääräistä istuintilaa välttämättä synny juurikaan lisää. Yksi ja ainut sohva omitaan yleensä nopeasti perheen mukavuudenhaluisimman makoilijan toimesta. Kulmasohva ratkaisee molemmat tilanteet tekemällä olohuoneeseen paljon kompaktia istuintilaa, johon mahtuu koko perhe ja puolet naapureistakin.

Vivanon sohvavalikoima on huomattavan monipuolinen, mutta kulmasohva erottuu joukosta ominaisuuksiensa takia. Kulmasohvasta kiinnostutaan, koska siinä on jotain massiivisen erilaista verrattuna kahden tai kolmen istuttaviin sohviin. Kulmasohvan rakennetta voi yleensä vaihdella ja niissä voi olla liikuteltava avokulma ja vaihdettava kätisyys, jotka lisäävät kulmasohvan yksilöllisyyttä. Kulmasohva onkin huonekalujen tuunaajan unelmaostos, koska se muuttaa muuten tärkeät käyttötavarat, kuten TV-tasot, jakkarat ja pienikokoiset pöydät eheämmän kokonaisuuden osaksi.

Verhoilut säilyvät hyvänä kun niitä hoitaa
Kulmasohvan valinta voi muistuttaa auton valintaa. Halutaan, että perusasiat on kunnossa ja kulmasohva kestää käytössä. Kulmasohvassa perusasiat liittyvät totta kai materiaalien valintaan. Materiaalissa ajatellaan olevan tärkeää se miltä se tuntuu käyttäjälle, mikä kestää kovassakin menossa ja mistä lika sekä käytön jäljet lähtevät helposti pois jättäen sohvan uuden näköiseksi. Suosittu Bonded nahka kestää hyvin kulutusta ja sen puhdistettavuus on kuin oikeassa nahassa. Nahan kestokyky on sen parhaita ominaisuuksia sohvan verhoilukankaana ja siksi nahan tapaiset materiaalit säilyvät verhoilukankaiden aatelisena.

Kangasverhoilujen hankauskestävyys on kotikäyttöön hyvä ja värivaihtoehtojen määrä yllättää myös ne monet kuluttajat, jotka ovat tottuneet löytämään vain mustaa ja valkoista. Jokaisen verhoilukankaan kohdalla on hyvä suojata ja puhdistaa se oikeilla aineilla. Vivanolta löydät suojausaineet jokaiselle erilaista käsittelyä vaativalle sohvakankaalle, mutta myös usein unohtuvan sähköisyydenpoistajan, jonka ansiosta sohvalla ei tarvitse tuntea nipistelyä.

Kulmasohvan tyynyjen päällyskankaat on hyvä irrottaa tarpeen ja mahdollisuuksien, jotta ne voi puhdistaa kauttaaltaan tekstiileille tarkoitetuilla erillisellä puhdistusaineilla. Jotkut huoneet täyttyvät pölystä helpommin kuin toiset ja kulmasohvan hoitoa helpottaa kun kiinnittää huomiota sen sijoituspaikan erityisominaisuuksiin. Ennakoivan siivouksen avulla pelkkä pyyhkiminen, pinnallinen imurointi tai pölyhuiskuttelu voi riittää pitkäksi aikaa.

Mukavuuteen uusia ulottuvuuksia kulmasohvalla
Kulmasohva tuon istuintilan lisäksi lisää elinmukavuutta koska se on suurempi ja monikäyttöisempi kuin perinteinen sohva. Kulmasohvasta sanotaan, että siinä tarvitsee istua vain silloin kun itse haluaa - loput ajat voi maata. Se ei ole kuitenkaan sattumaa, että kulmasohvassa voi makoilla tuntikausia. Vaikutus perustuu kulmasohvan mittasuhteiden, rakenteen ja pehmusteiden yhdistelmään joka on keholle hyvä.

Kulmasohvien istuintyynyt sisältävät eri materiaalia kuin selkätyynyt, koska istuintyynyjen kestävyys ja kimmoisuus on kaikkein tärkeintä istuinmukavuuden kannalta. Vaahtomuovi palautuu muotoonsa ja kestää painaviakin istujia lysähtämättä. Ylimääräisen rahin hankkiminen sohvalla istujan mukavuudeksi on mahtava idea varsinkin kulmasohvan tapauksessa, koska kaikki eivät pääse sohvan kulman valtiaiksi! Rahin valinta kannattaa tehdä sohvan korkeuden, värisopivuuden ja rahin ergonomisten ominaisuuksien mukaan.

Tee muiden huonekalujen ostamisesta helppoa 
Sohvista ja sohvapöydistä puhutaan samassa lauseessa, mutta kulmasohvan mahdollisuuksia kannattaa muutenkin käyttää hyväkseen kun valitsee muita huonekaluja. Kulma säästää nimittäin tilaa samalla tavalla kuin pohjaratkaisujen hitti alkovi ja siksi kulmasohvan voi hankkia pienempäänkin asuntoon tai huoneeseen. Pienemmässä tilassa kulmasohvan ja pöydän yhdistelmää voi käyttää luontevasti keittiönpöytänä, jota voi täydentää matalilla jakkaroilla ja ruokailutilaa syntyy yhtä paljon kuin perinteisen ruokapöydän ääressä.

Kulmasohva sijoitetaan yleensä täydellisesti TV:n läheisyyteen ja Vivano.fi:stä löydätkin sopivan korkuiset TV-tasot kulmasohvalle, jotta katselunautinto pysyy optimaalisena. On myös tilanteita, jolloin kulmasohvankaan tila ei riitä tai samassa taloudessa asuu omasta tuolista unelmoiva rentoutuja. Silloin kulmasohvan pariksi hankittava mekanismituoli on ehkä paras yksin istuttava laiskanlinnan korvaaja.