Lataa

Nahkasohvat

Nahkasohvat
Nahkasohvat
Nahkasohvat
Nahkasohvat
Sohva on kodin näkyvä ja olohuoneen keskeinen sisustuselementti. Vivanon valikoimasta löytyy jokaiselle sopiva vaihtoehto – etsit sitten trendikästä tai klassista mallia, pehmeää tai napakampaa nahkasohvaa. Vivanon sohvat on valmistettu helppohoitoisista ja laadukkaista materiaaleista, joten ne kestävät kovaa käyttöä. Nyt kannattaa tutustua valikoimaamme ja päivittää kotisi oleskelutilat kuntoon! Toimitamme nahkasohvan kätevästi perille minne tahansa Suomessa ja ostoksille on mahdollista saada 12 kuukauden koroton osamaksu. Toimituskuluja ostoksellesi tulee tasan 0 euroa!
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Laadukas ja ajaton nahkasohva on olohuoneen ehdoton hitti
Nahkasohvan avulla loihdit miellyttävän ja kutsuvan oleskelupaikan, joka kutsuu viettämään aikaa. Miellyttävillä sohvilla voit nauttia aamukahvisi, pitää lukuhetken, viettää aikaa perheen ja ystäviesi kanssa sekä katsoa illalla yhdessä televisiota. Meiltä Vivanosta löydät juuri mieleisesi sohvan! Etsit sitten väriltään klassista mustaa tai valkoista, tai päädyt vaihtoehtoisesti tyylikkään harmaasävyiseen – meiltä löytyy vaihtoehtoja!

Meiltä malleja jokaiseen makuun ja tilaan
Vivanon valikoimasta löytyy nahkasohvia jokaiseen makuun. Valittavanasi on esimerkiksi selkeälinjainen metallijalkainen 3-istuttava Klubi-sohva, kestävä bonded-nahasta valmistettu rentoon löhöilyyn soveltuva Joel-divaanisohva, kauttaaltaan aidolla nahalla verhoiltu tyylikkään moderni LeCor-sohva tai vaikkapa isoon tilaan hyvin sopiva puisella rungolla varustettu Digo-avokulmasohva. Nahkasohvavalikoimamme koostuvat tavallisista 2- ja 3-istuttavista sohvista sekä erikoisemmista kulma- ja divaanisohvista sekä näiden yhdistelmistä. Mallit, värit ja materiaalit kannattaa valita huonekoon sekä kodin muun sisustuksen mukaan. Jykevät Evita- ja Florida-nahkasohvat tarvitsevat tilaa ympärilleen ja ovat parhaimmillaan avarassa olohuoneessa tai muussa oleskelutilassa. Yksinkertaisemmat esimerkiksi kevyemmillä kromatuilla metallijaloilla varustetut sohvamallit sopivat hyvin pienempään huoneeseen tai vaikkapa mukavaksi lisäksi työ- ja makuuhuoneeseen. Erityisen laajaan tilaan ylellisyyttä tavoittelevan kannattaa tutustua Vivanon Manhattan-nahkasohvaan – sen lisäksi, että siitä tulee kodin taattu katseenvangitsija, on se myös erityisen mukava ja tukeva istua. Modernin sisustustyylin ystävän nappivalinta taas on upea 2-istuttava Barcel-sohva, jonka teräsrunko ja jalat luovat erittäin kevyen ja ilmavan vaikutelman. Osaan sohviamme on yhdistettävissä saman malliston nahkaverhoiltu nojatuoli – kannattaa siis tutustua valikoimaamme laajemminkin!

Sohvakalustojen kestävät materiaalit
Sohvakalustojemme runko on valmistettu jämäkästä käyttöä kestävästä puusta ja vanerista tai vaihtoehtoisesti ruostumattomasta teräksestä. Sohvamme on verhoiltu aidolla nahalla mallista riippuen joko täysin tai lähes kokonaan. Nahka on laadukasta puolipehmeää naudannahkaa. Osassa sohvista vähemmälle kulutukselle joutuvat osat kuten alaosat, taustat ja sivut on valmistettu keinonahasta. Nahkasohvan paikan valinnassa kannattaa huomioida se, ettei sohvaa aseta liian lähelle patteria tai paikkaan, jossa se jatkuvasti altistuu värejä haalistavalle auringon valolle. Nahkasohva kannatta puhdistaa imuroimalla ja tahrat voi poistaa miedolla saippualiuoksella pyyhkimällä. Kannattaa aina käyttää nahalle tarkoitettuja puhdistusaineita.

Luo olohuoneestasi kokonaisuus
Vivanon nahkasohvien pariksi voit yhdistää valikoimastamme esimerkiksi nahkaisen 1-istuttavan nojatuolin tai nahkaverhoillun divaanin. Yhtenäinen kalusto luo kotiisi tyylikkään ja kutsuvan vaikutelman. Myös tyylikkäät sohva- ja tarjoilupöytämme viimeistelevät olohuoneesi uuden ja tyylikkään sisustuksen.

Toimitus suoraan kotiovellesi
Tilaa mieleisesi nahkasohva näppärästi ja nopeasti verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteen vaikka kotiovellesi asti, kaikkialla Suomessa! Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton osamaksu. Tarvitseeko kotisi myös muuta päivitystä – nyt voit samalla kertaa hankkia sohvaasi sopivan pöydän sekä vaikkapa kotisi värimaailmaan sopivan maton.