Lataa

Recliner sohvat

Recliner sohvat
Recliner sohvat

Sohva, joka on tukeva ja työskentelyyn ja lukuhetkiin, mutta muuntautuu hetkessä soveltuvaksi rentoutumiseen esimerkiksi tv:n katseluun – onko tämä mahdollista! Vivanon mekanismisohvilla on! Meiltä löydät upeat ja monipuoliset laadukkaat sohvat, joiden asentoa säädetään kätevällä recliner-mekanismilla. Tiedät varmasti tunteen, kun saavut kotiin rankan ja kiireisen päivän jälkeen. Mielelläsi istahdat mukavasti rentoutumaan ja hengähtämään yksin tai yhdessä, perheen tai ystävien seurassa. Sängylle heittäytymisen sijaan mukavampaa on vain laskea sohvan selkänojaa haluamalleen tasolle ja saada myös jalat rennosti koholle. Vivanon mekanismisohvat ovat täydellinen valinta – tyylikkyys ja käytännöllisyys samassa tuotteessa! Sohvamme soveltuvat niin isoihin oleskelutiloihin kuin pienempäänkin huoneeseen, esimerkiksi makuu- tai työhuoneeseen. Yhden-, kahden- ja kolmenistuttavilla mekanismisohvillamme on loistava hinta-laatusuhde ja tuotteet toimitetaan ilman lisämaksua suoraan kotiisi. Meidän kauttamme onnistuu halutessasi myös joustava koroton 12 kk osamaksu.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Laadukkaat materiaalit
Mekanismisohvia löytyy sekä nahka- että kangaspäällysteisinä ja useassa värivaihtoehdossa. Suuri osa mekanismisohviemme rungoista on valmistettu massiivipuusta ja istuinosissa on kestävä jousitus. Andalusia-mekanismisohvien verhoilu on aitoa nahkaa muistuttavaa erittäin kestävää soft bonded-nahkaa. Dallas-sohvamme taas ovat kuluvilta osiltaan aitoa läpivärjättyä nahkaa.

Mekanismisohvien salaisuus on kätevä recliner-mekanismi
Sohviemme laadukas recliner-avausmekanismi on vaivaton ja varmistaa tuotteen käyttömukavuuden ja näin ollen mieltymysten mukainen asento löytyy helposti. Esimerkiksi tyylikkäässä 3-istuttavassa mustassa Andalusia – mekanismisohvassa on mekanismit sohvan kummassakin päädyssä. Sohva sisältää vetimet, joiden avulla mekanismisohvan jalkarahin saa nousemaan ja selkänojan kallistettua oikeaan asentoon. Lisäominaisuutena löytyy vielä sohvan keskiosa, jonka saa vaivattomasti käännettyä käteväksi juomatelineet sisältäväksi pöydäksi. Mikäli pöytätilaa tarvitaan enemmänkin, kannattaa tutustua sohvapöytiimme, joiden valikoima meillä on kattava. Myös käytännöllinen rahi sopii mekanismisohvan kaveriksi olohuoneeseen.

Mekanismisohvat mukautuvat tilaan ja käyttöön sopiviksi
Vivanon mekanismisohva on näyttävä tilassa, johon sen sijoitat. Kaipaako kotisi myös muuta päivitystä? Sisustusta kannattaa lisäksi täydentää valikoimamme muilla tuotteilla, kuten esimerkiksi tyylikkäällä tv-tasolla tai sivupöydällä. Onko sinulla kotonasi kenties jo sohva, mutta kaipaat ihanaa ja rentouttavaa yhdenistuttavaa lepolinnaa? Miltä kuulostaisi huippulaadukas keinuva ja pyörivä mekanismituoli? Denver-mekanismituoli tosiaan pyörii, keinuu ja sen saa säädettyä jopa makuuasentoon. Värivaihtoehtoina ovat tyylikkäät ruskea ja harmaa.

Mekanismisohva on helppohoitoinen
Mekanismisohvamme pysyvät tyylikkäinä ja hyväkuntoisina pitkään, kunhan muistat muutaman pienen vinkin. Nahkaisia osia sisältävä sohva kannattaa sijoittaa siten, ettei se ole aivan lähellä patteria tai suorassa toistuvassa auringonvalossa. Mekanismisohva kannattaa puhdistaa viikottain imuroimalla pölynimurin tekstiilisuulakkeella. Tahrat kannattaa puhdistaa mahdollisimman tuoreeltaan miedolla saippualiuoksella pyyhkien, hankausta välttäen. Kokeile neutraalia puhdistusainetta ensin pieneen huomaamattomaan osioon.

Vivanon palveluun sisältyy maksuton kotiinkuljetus
Tilaa mieleisesi mekanismisohva näppärästi ja nopeasti verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet vaikka kotiovellesi asti! Valittavanasi on myös 12 kuukauden koroton osamaksu. Vivanon mekanismisohvat toimitetaan valmiiksi kasattuina moduuleina muutamassa osassa. Sohvien asennus kotona on helppoa. Osaava asiakaspalvelumme on aina valmis neuvomaan tarvittaessa. Tarvitseeko kotisi myös muuta päivitystä – nyt voit samalla kertaa hankkia sohvaasi sopivan pöydän sekä vaikkapa kotisi värimaailmaan sopivan maton.