Lataa

Sohvakalustot

Sohvakalustot
Sohvakalustot
Aina sopivin väliajoin saa kysyä itseltään, että miksi ottaa yhden kun saa kaksi huomattavasti halvemmalla hinnalla kuin kaksi erillistä. Näin on Vivanon sohvakalustojen kanssa, joiden jälkeen uusia sohvia ei tarvitse enää ostaa. Nämä sohvat nimittäin kestävät oikein käytettyinä seuraavalle sukupolville asti ja mikä tärkeintä - Vivanon sohvakalustot tarjoavat niin paljon nautiskeluun tarkoitettua istumatilaa, ettei uusia sohvia yksinkertaisesti tarvitse hankkia! Vivanon suosituin sohvakalusto koostuu kolmen ja kahden istuttavasta sohvasta, jotka on suunniteltu asettumaan täydellisesti huoneen pääsohvaksi ja lisäsohvaksi. Kaluston molemmat puolet sopivat tyylimaailman puolesta toistensa piirteisiin ja siksi sohvakalustojen ostaja tietää mitä hän saa. Sohvakalustoa voi käyttää koko huoneen tyylin rakentamisen kulmakivenä tai sitten sohvakaluston värin voi valita omien tavoitteiden mukaan. Sohvakalustosta on hyvä aloittaa huonekaluostokset, koska niiden jälkeen saat selville myös huoneen todelliset mittasuhteet ja mitä kannattaa vielä hankkia!
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Siihen mahtuu koko perhe
Olohuoneessa taistellaan istumatilasta ja jokaisella on lempipaikkansa, johon haluaa aina istumaan. Yhden sohvan kanssa paikoista tulee aina kiista, mutta kahden ison sohvan kanssa ongelmaa ei ole. Isonkin perheen jäsenet voivat valita paikkansa joka kerta erikseen ja sohvakalustoon mahtuu istumaan viisi ihmistä siten, että lisätilaa ei edes kaipaa. Jos sohvakalustolla sattuu lojumaan esimerkiksi kaksin, niin molemmat saavat ikiomat sohvat, joihin voi vaikka nukahtaa.

Jalkojen nostaminen ylös on sohvalla löhöävän suurin haave ja Vivanon verkkokaupasta löytyy lääke, jota ilman ei nykyään sohvakaupasta lähdetä. Rahi tai kaksi lisää sohvan pinta-alaa merkittävästi koska leveä istuminen voi suuntautua täysin sohvan ulkopuolelle. Silloin sohva ei myöskään likaannu, kun jalkoja ei tarvitse nostaa sohvane päälle. Sohvakalustosta löytyy kosolti muuntautumismahdollisuuksia, joihin löydät ideoita selaamalla Vivanon verkkokaupan olohuoneen kalusteita.

Pintamateriaalit kertovat kestävyydestä
Yleensä pääsohva hankitaan hyvistä pintamateriaalista, mutta sitten lisäsohva kanssa ei ollakaan enää niin tarkkana. Vivanon sohvakalustossa molempien sohvien rakenteet on tehty kestävistä puumateriaaleista, mutta myös verhoilu on yhtenevää. Silloin myös niiden käsittely ja hoitaminen on identtistä ja etukäteen ennakoitavissa. Sohvakaluston pintamateriaali kannattaa valita huolella, koska se vaikuttaa huollon lisäksi kahden sohvan istuinmukavuuteen. Vivanon verkkokaupan sohvakalustoissa on painotettu näitä kahta ominaisuutta, jotta sohvakaluston valinta voi perustua luovuuteesi sisustajana.

Verhoilua voi lähteä pohtimaan kodin yleisilmeen kautta. Miltä haluaisit kotisi näyttävän kokonaisuutena ja minkälainen pintamateriaali sopii juuri omaan ja muiden istujien käyttöön. Jos on ostoksilla varma, että sohva joutuu rankempaan käsittelyyn, nahkaverhoilulla ei voi mennä vikaan. Samalla sohvan jalkojen laadun merkitys korostuu koska ne ovat suorassa kosketuksessa lattiaan. Sohvan sivutyynyt on usein verhoiltu eri materiaalilla niiden helpomman puhdistettavuuden takia. Lisätyynyjen hankinnassa kannattaa huolehtia, että varsinkin verhoilu sopii yhteen sohvan kanssa.

Hyvällä asettelulla saat täydellisiä huonekaluyhdistelmiä
Sohvakalusto antaa mahdollisuuden luoda viehättäviä nurkkauksia, jossa molemmat sohvat ympäröivät oleskeluun tarkoitettuja nurkkauksia. Silloin niiden viereen voidaan hankkia yhtälöön sopivia sohvapöytiä ja tilaa korostavia jalkalamppuja, joiden pehmeä valo osoittaa sopivasti alaspäin. Sohvapöydän voi hankkia sohvien väliin siten, että molemmilta sohvilta ylettyy pöydälle. silloin sohvapöydän tulee olla riittävän pitkä ja korkea. Tarvittaessa toisen sohvan viereen voi hankkia lisäpöydän, joka helpottaa iltanapostelujen asettelua. Sohvan siivooja kiittää, kun sohvan pinta ei ole käytön jälkeen täynnä ruokamurusia.

Tarvittaessa voit erottaa sohvakaluston sohvat toisistaan ja laittaa yhden olohuoneeseen ja toisen vierashuoneeseen lisävuoteeksi tai rauhoittumistilaksi itseäsi varten. Näin saat hoidettua kaikkien huoneiden istumisratkaisut samalla kertaa! Sohvista pienempi mahtuu melkein minkä kokoiseen tilaan tahansa eikä se varasta ylimääräistä neliötilaa. Lastenhuoneesta tästä on hyötyä silloin, kun lapsia on monta eikä lapsille vielä halua hankkia omaa nojatuolia.