Lataa

2-istuttavat vuodesohvat

2-istuttavat vuodesohvat
2-istuttavat vuodesohvat

Kahdenistuttava vuodesohva on kaunis ja kätevä

Perinteinen 2-istuttava vuodesohva on perushuonekalu vailla vertaa: sen sijoittelu on vaivatonta ja sohvaa on helppo siirrellä. Kahden istuttava sohva on kestävä ja monipuolinen huonekalu, jolle on aina käyttöä, olipa kotisi sitten yksiö tai suuri omakotitalo. Valikoimastamme löydät värejä ja tyylejä jokaiseen makuun. Tilaa näppärä ja laadukkaasti valmistettu kahdenistuttava vuodesohva edullisesti Vivanolta - saat sen kotiisi ilman toimituskuluja ja tarvittaessa vuoden korottomalla maksuajalla!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Kahden istuttava vuodesohva sopii vaivatta pieneenkin tilaan
Kahden istuttava sohva, jonka saa tarpeen tullen levitettyä mukavaksi vierasvuoteeksi sopii hyvin pieneenkin asuntoon tai huoneeseen. Päivällä tyylikäs sohva toimii mukavana löhöily- tai istuskelupaikkana ja yön tullen se on helppo levittää varavuoteeksi vieraille. Näin työhuoneesta tai olohuoneesta saadaan käden käänteessä muutettua vierashuone. 2:n istuttava vuodesohva on erinomainen valinta myös nuoren ensimmäiseen asuntoon tai omaan huoneeseen. Näin käytössä on aina mukava varavuode kylään tuleville ystäville tai perheenjäsenille. Muuna aikana sohva taas toimii mukavana oleskelutilana, eikä varavuoteelle tarvita ylimääräistä varastotilaa.

Kahden istuttava vuodesohvaan kaksi ihmistä mahtuu hyvin myös nukkumaan
Valikoimamme vuodesohvat ovat levitettyinä miltei yhtä mukavia kuin oikea sänky. Niiden patjat ovat kimmoisaa, nukkujalle miellyttävää materiaalia ja 2:n istuttavasta vuodesohvasta tulee levitettynä tilava vuode, johon mahtuu mukavasti kaksi nukkujaa. Sohvavuoteiden rungot on valmistettu tukevasta ja kestävästä puusta ja vuoteiden avaus- ja sulkumekanismit ovat myös kestäviä ja helppokäyttöisiä. Useissa vuodesohvissa on lisäksi sisäänrakennettuna vuodevaatelaatikko, johon vierasvaraksi tarkoitetut vuodevaatteet saa säilytykseen.

Kahden istuttava vuodesohva on erinomainen valinta myös mökille
Punainen tupa perunamaan laidassa ja muut perinteiset kesämökit ovat usein neliömäärältään varsin rajallisia, mutta yövieraita niihin on silti mukava kutsua. Niinpä kahden istuttava vuodesohva on erinomainen ratkaisu myös kesämökin varustelua pohdittaessa, siinä on mukava nukkua yöllä ja päiväsajaksi se on helppo koota takaisin sohvan muotoon niin, että lattiatila jää vapaaksi kulkemiseen ja oleiluun.

Useita eri kangas- ja värivaihtoehtoja
Tilaaja voi valita vuodesohvaansa mieleisensä verhoilun useista eri vaihtoehdoista sekä itse kankaan että värin puolesta. Niistä löytyy varmasti mieluinen värivaihtoehto jokaiselle ja jokaiseen sisustukseen sopivaksi. Kankaiden kuvioinnissa ja pinnassa on taas valinnan varaa niin heillekin, jotka haluavat kahden istuttavan sohvansa täysin sileäpintaisella kankaalla kuin elävämää kangaspintaa suosiville. Kaikki valikoimamme sohvissa käytetyt kankaat ovat hyvin huonekalukäyttöön kudottuja ja tehty kestämään hyvin normaalissa kotikäytössä tapahtuvaa kulutusta.

Valikoimissamme myös runsaasti muita vuodesohvia
Vuodesohvan hankintaa valmistelevan kannattaa katsastaa myös muut vaihtoehdot otsikon ”vuodesohvat” alta. Valikoimissamme on runsaasti eri kokoisia ja muotoisia vuodesohvia: jos tilan puute ei ole ongelma, esimerkiksi löhöilyn ja isommankin illanviettoporukan kanssa viihtymisen mahdollistava kulmavuodesohva voisi olla hyvä valinta. Entä haluaisitko uuden vuodesohvan kaveriksi käytännöllisen sohvapöydän? Tutustu valikoimaamme ja tilaa - toimitamme suuret ja pienet tilaukset vaivattomasti ja edullisesti kotiovellesi saakka.