Lataa

Kulmavuodesohvat

Kulmavuodesohvat
Kulmavuodesohvat
Näyttävä ja tilava kulmavuodesohva on suuri huonekalu, jolle on myös suuresti käyttöä: sille mahtuu istumaan isompikin porukka ja majoittumaan muutama yövieras. Tilaa omaan sisustukseesi sopiva laadukkaasti verhoiltu ja käyttöä kestävä kulmavuodesohva Vivanolta - saat sen kotiovellesi nopeasti, edullisesti ja täysin ilman toimituskuluja! Mikäli haluat, 12 kk koroton osamaksukin järjestyy. Tutustu ja ihastu monipuolisiin kulmavuodesohviin!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Kulmavuodesohva on kätevä ja mukava Tyylikäs ja muhkea kulmavuodesohva on jokaisen löhöilijän unelma. Sen divaaniosalle on autuaallista oikaista jalkansa pitkän päivän päätteeksi tai viikonlopun alkamisen kunniaksi. Siinä mahtuu lekottelemaan aivan miten päin vain eikä perheenjäsenten tarvitse kinastella paikastaan sohvalla, jokaiselle löytyy varmasti oma, mukava soppi. Lisäksi sohvasta saa helposti avattua reilunkokoisen parivuoteen, johon kehtaa majoittaa vaativatkin yövieraat.

Kulmavuodesohva on moderni ja tyylikäs valinta
Kulmasohva luo olohuoneeseen kodikkaan viihtyisän tunnelman ja modernin ilmeen. Sen avulla voit myös luoda suuriin avariin tiloihin viihtyisän ja intiimin oleskelunurkkauksen. Kulmavuodesohva toimii erinomaisesti kuitenkin myös pienemmissä olohuoneissa. Saat koko huonepinta-alan tehokkaasti käyttöösi, kun huoneen nurkkaan ei jää turhia hukkaneliöitä. Lisäksi säästät säilytystilaa, kun et tarvitse ylimääräisiä vierasvuoteita. Erilliseen takka-, televisio- tai työhuoneeseen sijoitetun kulmavuodesohvan avulla huone muuntautuu myös käden käänteessä täysin varustelluksi vierashuoneeksi.

Vapaa-ajan kokoontumispiste
Kulmavuodesohva on sosiaalisuutta ja yhteistä aikaa arvostavan valinta ja usein juhlien ja illanistujaisten keskipiste. Kulmasohvalle kelpaa kerääntyä nauttimaan elokuvasta, televisiosarjoista tai jännittämään urheilukilpailuja isollakin porukalla. Sille mahtuu istumaan koko perhe tai ystäväporukka ja kulman ansiosta myös kasvokkain keskustelu onnistuu. Ja mikä parasta: jos illanistujaiset venähtävät, ei väsyneitä ystäviä tarvitse lähettää pitkälle kotimatkalle yönselkään, vaan heidät voi majoittaa mukavasti sohvalle.

Kulmavuodesohva on helppokäyttöinen ja muuntautuu monenlaiseen tilaan
Tilatessasi kulmavuodesohvan, voit itse päättää, haluatko sohvan oikea- vai vasenkätisenä eli kummalle puolelle haluat kulman divaaniosan sijoittuvan. Kahdessa osassa toimitettavan kulmavuodesohvan osat on erittäin helppo kiinnittää toisiinsa. Mahdollisuus purkaa kulmavuodesohvan osat erilleen toisistaan helpottaa taas sohvan siirtämistä ja mahdollista väliaikaista varastointia muutto- ja remonttitilanteissa. Kulmavuodesohvan mekanismi on erittäin helppokäyttöinen ja kestävä. Vuodesohvan avaaminen vuoteeksi ja kasaaminen taas uudestaan sohvaksi tapahtuvat kirjaimellisesti käden käänteessä.

Lisäpiristystä olohuoneeseen
Kulmavuodesohvan kaveriksi voit tilata meiltä kätevästi ja edullisesti myös esimerkiksi sohvapöydän, jolle asetella illan tarjoilut, sohvan värimaailmaan sointuvan maton> tai kätevän ja tyylikkään tv-tason, joka viimeistelee olohuoneen tyylin. Kaiken tämän saat halutessasi kotiovelle asti kuljetettuna ja edullisella osamaksulla.