Lataa

Keinutuolit

Keinutuolit
Keinutuolit
Keinutuoli on mahtava hankinta: siihen istahtaa mielellään pitkän päivän päätteeksi ja siinä on miellyttävä katsella tv:tä, lukea kirjaa tai vaikka neuloa villasukkia. Keinutuolia voit myös kätevästi siirrellä paikasta toiseen ja näin nauttia siitä esimerkiksi olohuoneessa, kuistilla tai vaikka parvekkeella. Lisäksi se on jo itsessään kaunis sisustuselementti. Ethän luullut, että keinutuoli kuuluu vain menneiden aikojen sisustukseen? Valikoimastamme löydät perinteisten puusta valmistettujen mallien lisäksi tyylikkäitä keinutuoleja myös huippumoderniin kotiin. Tutustu tuotteisiimme ja tilaa - et maksa ostoksistasi lainkaan toimituskuluja!
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Puinen keinutuoli pitää pintansa
Puu on keinutuolin materiaalina yhä perinteisin ja rakastetuin. Valikoimamme keinutuoleista löydät mm. trendikkäitä puukeinutuoleja, joiden pelkistetty muotoilu tekee upealle puupinnalle oikeutta. Musta, valkoinen tai luonnollisen näköiseksi jätetty puupinta näyttää aina tyylikkäältä. Onni-keinutuoleissa on valittavana keinutuoliin myös istuin- ja selkäpehmuste. Pehmusteista löydät eri värivaihtoehtoja, joten voit valita juuri sinun sisustukseesi mieleisen. Puiset keinutuolimallimme ovat korkealaatuisesti valmistettuja ja niissä on huomioitu myös puun ominaisuudet: puu elää ja etenkin juuri keinutuolissa puu joutuu melkoiselle kulutukselle. Hyvälaatuisen keinutuolin tilaamalla varmistut siitä, että keinutuolisi liitokset kestävät paikoillaan, keinuit sitten vaikka joka päivä!

Klassikon päivitetty ilme
Keinutuoli saattaa kuulostaa ns. vanhanaikaiselta huonekalulta, mutta sitä se ei todellakaan ole. Oletko koskaan ajatellut esimerkiksi olohuoneen nojatuolin tilalle keinutuolia? Trendikäs keinutuoli tuo kotiin hauskaa vaihtelua! Et tarvitse pirttikeittiötä tai tupaa jotta keinutuoli sopisi sisustukseesi. Nykyisissä keinutuolimalleissa on käytetty kekseliäitä muotoja ja materiaaleja, mistä syystä keinutuoli voi yhtä aikaa näyttää sekä klassiselta että innostavan trendikkäältä sisustuselementiltä. Valikoimastamme löydät esimerkiksi upeita design-keinutuoleja, joiden materiaaleissa on käytetty kromattua metallia, saarnipuuta sekä korkealaatuista teknopolymeeria. Virtaviivainen muotokieli takaa sen, että keinutuolin ilme on viehättävän uudenaikainen.

Ja sitten vain tilaamaan…
Kun olet löytänyt mieleisesi keinutuolin, kannattaa samalla tutustua myös Vivanon muuhun tuotevalikoimaan. Saatat tehdä muitakin mahtavia löytöjä esimerkiksi olohuoneeseen. Vivanosta löydät laatuhuonekalujen lisäksi monenlaista hyödyllistä ja hauskaa kotiin: säilytystavaroita, mattoja, vuodevaatteita… Muista, että kuljetus Vivano.fi-verkkokaupassamme on aina ilmainen! Keinutuoli on ovellasi parhaimmillaan jopa neljässä päivässä!

Tuotteiden maksaminen on helppoa ja turvallista
Kun tilaat tuotteet verkkokaupasta, voit maksaa tuotteet joko Svea laskulla, Svea osamaksulla tai Checkout Finland maksupalvelun kautta, jossa maksuvälineinä käyvät Visa, Visa Electron, Mastercard sekä verkkopankki.