Lataa

Nojatuolit

Nojatuolit
Nojatuolit

Nojatuolit netistä rentouttaviin luku- ja tv-hetkiin. Nojatuolilla on monen monta erilaista käyttöfunktiota kodissa: sen voi helposti sijoittaa luku- tai tv:n katselutilaan, se sopii myös hyvin nuorison omaan huoneeseen tai olohuoneeseen laajentamaan sohvakalustoa. Vivanon nojatuolit ovat tyyliltään moderneja ja väreiltään klassisia, joten niitä on helppo sijoitella kodin sisustukseen. Tilaa oma nojatuolisi vaivattomasti verkkokaupasta - toimitus maksaa sinulle nolla euroa.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Nojatuolista saattaa tulla kotisi yksi viihtyisimpiä ja käytännöllisimpiä paikkoja sekä osa oleskeluun ja rentoutumiseen tarkoitetun huoneen sydäntä. Huolella valittu kuhunkin tilaan sopiva nojatuoli kestää aikaa ja katseita. Mallistostamme löydät juuri sopivan vaihtoehdon kotiisi kuljetettuna – ja vielä ilman lisämaksua! Vivanon valikoimasta löytyy jokaiselle oikea vaihtoehto – etsit sitten nahka- tai kangasverhoiltua, modernia tai perinteistä mallia, pehmeää tai jäykempää nojatuolia.

Oikeanlainen nojatuoli kruunaa sisustuksen ja tuo lisää istumatilaa
Onko sinulla olohuoneessasi jo sohva, mutta jotain puuttuu? Nojatuoli tuo lisäistumatilaa kodin oleskelutiloihin tai toisaalta tarjoaa mukavan rentoutumissopen vaikkapa makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen. Uuden laadukkaan nojatuolin avulla loihdit miellyttävän ja kutsuvan oleskelupaikan, jossa vietetään aikaa vuorokaudenajasta riippumatta. Meiltä Vivanosta löydät juuri mieleisesi nojatuolin! Onko unelmiesii nojatuoli väriltään tyylikäs musta tai valkoinen, lämpimän beige ja ruskea tai harmaasävyinen, tai sittenkin upea punainen taikka vihreä - meiltä löytyy vaihtoehtoja!

Onko valintasi käytännöllinen nojatuoli vai rento lepotuoli?
Nojatuolivalikoimastamme löydät juuri teille sopivan vaihtoehdon. Valittavanasi on esimerkiksi korkeaselkäinen ja jämäkkä Fizz-nojatuoli, linjakas matalaselkänojallinen Henrika-nojatuoli tai vaikkapa upea ja moderni kauttaaltaan aidolla nahalla verhoiltu ja läpivärjätty Coco-nojatuoli teräsrungolla varustettuna. Etsitkö sittenkin jotain aivan uutta ja ultramodernia? Valintasi voi tällöin olla Mondo – pyörivä lepotuoli, jota on mustan ja valkoisen aitoa nahkaa muistuttavan eco-nahan lisäksi saatavilla myös kirkkaanpunaisella verhoilulla. Hienoissa kirkkaissa väreissä löytyy myös cashmir-kankaalla verhoiltu keinuva ja pyörivä Cashmire-nojatuoli.

Nojatuoli valitaan muu sisustus huomioiden
Värit ja materiaalit kannattaa valita kodin muun sisustuksen sekä huonekoon mukaan. Tummat ja jykevät nahkaiset nojatuolit tarvitsevat ympärilleen tilaa ja ovat näyttävä elementti avarassa huoneessa. Pienempään huoneeseen sopivat hienosti vaaleammat sävyt, joilla aikaansaadaan valoisa ja pehmeä vaikutelma. Halutessasi erityisen kevyen vaikutelman, kannattaa valita nojatuoli, jossa on sirot jalat. Siro vaihtoehto on esimerkiksi Aino-nojatuoli, jossa on luonnonpuunväriset jalat. Nojatuolin paikkaa vaihtamalla saat huoneen ilmeen myös muunneltua hetkessä, vaihtelu virkistää! Osaan nojatuoleistamme on yhdistettävissä myös tyylikkäät ja mukavat 2- ja 3-istuttavat sohvat, joiden avulla olohuoneesi on entistä yhtenäisempi kokonaisuus.

Nojatuolimme valmistettu kestävistä materiaaleista Nojatuoliemme runko on valmistettu jämäkästä käyttöä kestävästä puusta tai puu- ja vaneriyhdistelmästä. Nojatuoleja löytyy niin kangas-, nahka- kuin keinonahkaverhoiluillakin. Nahkanojatuoleissamme on sisuksena laadukas ja mukava 3-kerroksinen erikoisvaahtomuovi- ja vanutäyte, joka säilyttää muotonsa. Nahkapäällysteiset nojatuolit on vaivatonta pitää puhtaina – pyyhkimen kostealla liinalla riittää.

Yhdistele mieleiselläsi tavalla
Vivanon kalusteista voit yhdistelemällä koota mieleisesi sisustuksen tarpeidesi ja tilan mukaan. Voit esimerkiksi yhdistää nojatuolisi yhteensopivan 2- tai 3-istuttavan sohvan. Yhtenäinen kalustus luo kotiisi tyylikkään ja kutsuvan vaikutelman. Voit myös säilyttää yhtenevän tyylin useammassa huoneessa sijoittamalla nojatuolin makuuhuoneeseen tai työhuoneeseen ja näihin sopivan sohvan olohuoneeseen, jolloin kodissasi vallitsee harmoninen tunnelma.

Tilaa helposti ja edullisesti netistä
Vivanon nettikaupasta tilaat nojatuolit kätevästi ja nopeasti. Toimitamme tuotteet maksutta myös suoraan kotiisi! Tarvitseeko kotisi myös muuta päivitystä – nyt voit näppärästi hankkia vaikkapa nojatuoliisi sopivan ja kokonaisuuden kruunaavan maton tai näppärän sivupöydän.