Lataa

Recliner tuolit

Recliner tuolit
Recliner tuolit
Mekanismituoli on täydellinen tv-tuoli ja nappivalinta myös lukutoukalle. Säädettävän selkänojan ja nousevan jalkarahin ansiosta siinä on helppoa löytää mukava katselu- tai lukemisasento. Joissakin malleissa pääset säätelemään erikseen jopa niskatuen asentoa. Enää ei siis tarvitse vääntäytyä mitä ihmeellisimpiin asentoihin täydellistä rentoutumisasentoa hakiessaan eikä kärsiä kipeytyneistä niskoista sen jälkeen, kun on lukenut tai katsellut televisiota sängyssä tai sohvalla makuuasennossa.
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Lepotuoli mekanismilla on ylellinen valinta
Recliner-mekanismituoleissa on taakse, lähes makuuasentoon kallistuva selkänoja ja ylös nouseva jalkarahi. Niinpä niissä voit todella rentoutua ja ottaa vaikka pienet päivätorkut lukemisen tai televisionkatselun lomassa. Recliner-mekanismituolimme on pehmustettu laadukkailla pehmusteilla, jotka tekevät niistä ihanan pehmeät istua, mutta ei liian upottavat. Tuolit on päällystetty ylellisellä nahalla, aitoa muistuttavalla keinonahalla tai laadukkaimmilla huonekalukankailla. Näissä lepotuoleissa käytetyt verhoilumateriaalit tuntuvat taatusti mukavilta ihoa vasten eivätkä hiosta. Näin voit herätä päiväunilta virkeänä ja tyytyväisenä sen sijaan, että havahtuisit hikilätäköstä kuola poskella valuen.

Mekanismituoleja monenlaiseen makuun
Tv- ja lepotuoleja löytyy monenlaiseen makuun niin ominaisuuksiensa kuin ulkonäkönsäkin puolesta. Voit valita haluatko pyörivän tuolin, tuolin jalkarahilla vai ilman sekä tietysti minkä tyylinen tuoli ja millainen verhoilu sopivat parhaiten sisustukseesi: esimerkiksi mustalla nahalla päällystetyt kromijalkaiset mekanismituolit sopivat virtaviivaisemman tai ärhäkämmän tyylin ystäville. Myös muotoilussa on vaihtoehtoja. Valikoimistamme löytyy sekä hyvin siroja mekanismituoleja, kuten nahalla päällystetty Alberte-mekanismituoli, että olemukseltaan niin muhkeita reclaimer-mekanismituoleja, että niiden pehmeyden voi aistia jo metrien päästä.

Itseensä kannattaa panostaa
Huippu mukavan televisio- ja lepotuolin hankkiminen on oiva tapa panostaa itseensä ja omaan hyvinvointiin. Ja itsensä helliminen ja hemmottelu kannattaa aina, sillä rentoutunut oli ja hyvä mieli säteilevät positiivisuutta myös ympäristöön niin kotona kuin työpaikallakin. Lisää rentoutta ja mukavuutta elämäänsä etsivän kannattaa vierailla myös nojatuolisivuillamme. Myös sisustuksella luot asumismukavuutta: tutustu siis esimerkiksi ihaniin tunnelmaa luoviin mattoihimme.