Lataa

Konttorituolit

Konttorituolit
Konttorituolit
Toimistotuolilla istutaan useita tunteja päivässä ja se, millaisella tuolilla istut vaikuttaa hyvin olennaisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi. Niinpä ei olekaan missään nimessä yhdentekevää, millaisen toimistotuolin hankit. Haluathan varmasti pitää hyvää huolta terveydestäsi. Oikeanlainen ja ergonominen työtuoli lisää myös huomattavasti työtehoa. Kun et kärsi kivusta ja särystä ajatuskin luistaa paremmin ja työnteko on helpompaa, tehokkaampaa ja miellyttävämpää. Tutustu konttorituolivalikoimaamme ja tilaa omasi kätevästi kotiovelle toimitettuna!
Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Toimistotuolilla istutaan useita tunteja päivässä ja se, millaisella tuolilla istut vaikuttaa hyvin olennaisesti terveyteesi ja hyvinvointiisi. Niinpä ei olekaan missään nimessä yhdentekevää, millaisen toimistotuolin hankit. Haluathan varmasti pitää hyvää huolta terveydestäsi. Oikeanlainen ja ergonominen työtuoli lisää myös huomattavasti työtehoa. Kun et kärsi kivusta ja särystä ajatuskin luistaa paremmin ja työnteko on helpompaa, tehokkaampaa ja miellyttävämpää.

Edullisia vaihtoehtoja
Hyvän toimistotuolin ei tarvitse kuitenkaan olla välttämättä kallis eikä siihen tarvitse käyttää koko kuukauden palkkaa. Myös valikoimamme edullisimmat mallit ovat hyviä perustuoleja, joilla työskentely sujuu. Katso esimerkiksi mustana ja pirteän limen värisenä saatava Vire-työtuoli, jonka hengittävä, verkkomateriaalista valmistettu selkänoja takaa, ettei kiireisinä ja stressaavinakaan työpäivinä iske liian hikiset oltavat.

Konttorituoleissamme on toimivat mekanismit ja hyvin rullaavat pyörät
Takaamme, että valikoimamme konttorituoleissa säätömekanismit toimivat ja ovat helppokäyttöisiä. On tärkeää, että tuolin korkeutta ja selkänojan kulmaa voi säätää istujan mukaan ja että näiden säätäminen on helppoa. Jos säätömekanismin kenkuttelevat ja klenkkaavat, jää helposti istumaan epämiellyttävään asentoon tai hankalalle korkeudelle. Tästä taas seuraa monenlaisia vaivoja ja lihasjumeja. Useimmissa ylempien hintaluokkien konttorituoleissamme on myös kahden tai kolmen vuoden takuu, sillä uskomme, että hyvän konttorituolin on kestettävä – mieluiten isältä pojalle tai äidiltä tyttärelle. On myös tärkeää, että työtuolin pyörät rullaavat helposti ja kolisematta. Näin tuolilla istujan on tarpeen tullen helppo vaihtaa etäisyyttä työpöytäänsä ja löytää näin optimaalisimmat työskentelyasennot. Tarvittaessa voit tilata meiltä myös lattiasuojan työtuolin alle suojaamaan esimerkiksi herkkää parkettilattiaa naarmuilta ja kolhuilta.

Toimistotuolin ei tarvitse olla tylsän näköinen
Vaikka hyvä istumisergonomia onkin toimistotuolin tärkein ominaisuus ei sen silti tarvitse näyttää tylsältä. Meiltä löydät monia eri värisiä toimistotuoleja, joilla voit tuoda pirteyttä kotikonttoriin. Aitonahkaiset johtajantuolit tuovat taas arvokkuutta tilaan ja ovat erittäin mukavia istua. Niissä yhdistyvät konttorituolin ergonomia ja nojatuolin mukavuus.

Työpöydät tuolin pariksi
Kannattaa katoa myös työpöytävalikoimamme. Meiltä löydät edulliseen hintaan paljon erinäköisiä ja -kokoisia työpöytiä, joiden suunnittelussa on menty työergonomia edellä - tyylikkyyttä unohtamatta. Entä ovatko kotikonttorisi säilytysratkaisut ajan tasalla? Tutustu myös monipuoliseen hyllyvalikoimaamme.