Lataa

Matot

Matot
Matot
Matot
Matot

Matto toimii luontevana sisustuksen osana, huoneen akustiikan parantajina ja luovat viimeistellyn vaikutelman yhdessä muiden kodin tekstiilien kanssa. Mattomme on valmistettu hyvistä ja kestävistä materiaaleista ja valikoimamme on erityisen laaja – tarvitsit sitten perinteistä räsymattoa, modernimpaa ja nukkamattoa, tyylikästä puuvillamattoa tai käytännöllistä kuramattoa eteiseen. Tutustu rauhassa ja tilaa jo tänään kotiisi uutta ilmettä edullisesti!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Matoilla kotiin viihtyvyyttä ja viimeistelty vaikutelma
Usein mattoa ajattelee vain käytännön kautta, onhan matolla paljain jaloin tepastelu huomattavasti mukavampaa kuin viileällä paljaalla lattialla astelu. Matto on kuitenkin myös paljon muuta ja paljon enemmän. Maton voit valita joko sulautumaan muuhun sisustukseen tai vaihtoehtoisesti tuomaan kontrastia ja väriä olemalla näkyvä elementti huoneessa. Vaalea matto on omiaan korostamaan tummia huonekaluja ja toisaalta tummasävyinen tai värikäs matto sopii loistavasti yhteen vaikkapa vaalean pöytäryhmän kanssa.

Matto parantaa akustiikkaa
Sisustuksellisuuden lisäksi matto yhdessä muiden kodin tekstiilien kanssa toimii akustiikan parantajana. Varsinkin korkeissa huoneissa saat muun muassa kaikua vähennettyä maton ja verhojen avulla. Maton koko ja materiaali on hyvä katsoa sisustukseen ja tilaan sopivaksi. Iso matto tarvitsee ympärilleen myös riittävästi tilaa, ja monesti on hyvä pohtia, sopiiko huoneeseen yksi iso ja näyttävä, vai useampi pienempi tai sirompi matto.

Räsymatossa on tunnelmaa
Vivanon verkkokaupassa mattojen valikoimaa löytyy värien ja materiaalien lisäksi myös kokojen suhteen. Miellyttääkö silmääsi perinteinen raikassävyinen Luoto-räsymatto? Tätä värikästä mummolatyyliä edustava matto on 100 % puuvillaa ja sitä löytyy peräti seitsemässä eri koossa – löydät varmasti juuri oikean kokoisen. Kaipaatko mieluummin hillitympiä värejä – meiltä löytyy räsymatto myös harmaasävyisenä. Useita kokoja ja värivaihtoehtoja on myös pehmeässä villaisessa Lyon-matossa, jossa on samaa kotikutoista tunnelmaa kuin räsymatossa, mutta hillitymmillä, luonnonläheisillä sävyillä. Kevyt Lyon-matto on 80 % villaa ja käsinkudottu. Tämän maton päällä on takuulla miellyttävä astella.

Puuvillainen matto on helppohoitoinen
Vivanon puuvillamatot ovat joko 100 % tai 80 % puuvillaa. Puuvillaiset matot ovat kevyitä ja erittäin helppohoitoisia ja sopivat hyvin kaikkiin kotisi tiloihin. Nyt siis vain mittailemaan ja valitsemaan sopivan kokoinen ja teidän kotiinne oikeanvärinen matto! Valikoimassamme on hillittyjä yksivärisiä Amadeus-puuvillamattoja, joissa valittavana on useampi eri väri. Näillä luot ja viimeistelet kauniin ja klassisen tyylin kotiisi. Rohkeampi sisustaja taas valitsee mustavalkoisen zik zak- tai Elli – kuvioidun puuvillamaton. Graafista ilmettä löytyy myös villaisesta Tähkä -matostamme. Tämä upea design-matto on saatavilla myös oranssin värisenä. Tutustu ja ihastu!

Ylellisyyttä ja lämpöä nukkamatosta tai taljasta
Kaipaatko kotiisi lämpöä, pehmeyttä ja tyyliä – tämä kaikki toteutuu nukkamatossa. Dyyni-mattomme ovat ihanan pehmeitä ja helppohoitoisia. Antistaattisen käsittelynsä vuoksi nämä matot eivät nukkaisesta materiaalistaan huolimatta kerää itseensä pölyjä tai kotieläinten karvoja. Nukkamaton jämäkkä pohja on kudottua puuvillaa ja juuttia ja se säilyttää muotonsa käytössä hyvin. Lisää lämpöä kotiin tuo myös pehmoinen lampaantalja, joka sopii lattian lisäksi esimerkiksi nojatuoliin tai penkille.

Mitä muuta tarvitset uuden maton lisäksi?
Mihin huoneeseen uusi mattosi tulee? Oletko kenties miettinyt uutta sohvaa tai lepotuolia olohuoneeseen – huolella valitut toisiinsa sopivat huonekalut ja kodintekstiilit täydentävät toisiaan. Nyt voit tilata kaikki tarvitsemasi helposti yhdellä kertaa Vivanon verkkokaupasta!