Lataa

Aurinkotuolit

Aurinkotuolit
Aurinkotuolit

Emme voi myydä sinulle aurinkoista säätä, mutta kalusteillamme voit varautua suven lempeimpiin hetkiin. Aurinkotuoli on kesän klassikko, valittavanasi sinulla on perinteisestä alumiinirankaisesta taittotuolista enemmän pohjoismaista muotoilua edustaviin puu- ja polyrottinkikalusteisiin. Aurinkotuolimme ovat vaivattomia, ne eivät vaadi ylimääräisiä huoltotoimenpiteitä, pesuun riittävät vesiletku ja rätti. Hikoilun voit jättää helteille, sillä kuljetamme aurinkotuolit koko Suomeen.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Huoleton aurinkotuoli
Alumiinista, polyrottingista, muovista ja puusta valmistetut aurinkotuolimme ovat oiva valinta kesän oikukkaille säille. Huoltovapaat kalusteet on helppo siirtää pois raekuurosta mutta toisaalta sateeseen unohtaminenkaan ei koidu näille tuoleille kohtaloksi. Aurinkotuolimme ovat yhdistelmä helppohoitoisuutta ja tyylikkyyttä, eikä tyylikkäimpien mallien käyttökausi rajoitu vain kesään.

Eri malleja eri loikoiluun
Perinteiset taitettavat, alumiiniset aurinkotuolit ovat helppo valinta mutta älä kuitenkaan ohita esteettisesti miellyttäviä puukalusteita tai polyronttinkisia laiskanlinnoja. Myymissämme aurinkotuoleissa yhdistyvät kaunis muotoilu ja säänkestävät materiaalit. Nämä aurinkotuolit sopivat niin terassille kuin puutarhan kukkaloiston keskelle.

Kevyet mutta silti tukevarankaiset aurinkotuolit
Edullisimpia mallejamme edustavat taitettavat aurinkotuolit, jotka helppo viedä auton takatilassa esimerkiksi mökille tai rannalle. Aurinkotuoleissa on useita säätömahdollisuuksia. Tämä tuoli on mökkeilijän klassikko.

Aurinkotuolista aurinkosänkyyn
Valikoimaamme sisältyy myös enemmän sänkyjä muistuttavia löhöilyratkaisuja. Alumiini- ja teräsrankaiset makuutuolit on varustettu tekstiilisillä makuualustuilla sekä muovista puristetulla puuimitaatiolla. Aintwood-materiaalista valmistetut puuta imitoivat aurinkotuolit ovat onnistunut kompromissi kestävyyden ja tyylikkään ulkonäön välillä. Muista Aintwood-terassikalusteistamme voit rakentaa tämän tuolin ympärille huolettoman olohuoneen pihalle kesäkuukausiksi.

Luonnollinen ekotuoli
Erotuksena teollisimmista vaihtoehdoistamme meillä on tarjota myös käsityötaituruutta edustava ekotuoli, jonka ainoita valmistusmateriaaleja ovat puu ja naru. Monipuolinen aurinkotuoli sopii niin laiturin nokkaan kuin olohuoneen lukusoppeen.

Polyrottinki?
Polyrottinki on valmistustapa, jossa yhdistyvät perinteinen punonta ja nykyaikaiset materiaalit. Punontaan käytettävä materiaali on muovia, jota käytetään rottingin tapaan. Näin saavutetaan rottingin kaunis ulkonäkö sekä muovin huoltovapaat ominaisuudet. Muoviseos on UV-käsitelty auringon kuluttavaa säteilyä vastaan. Polyrottinkisten aurinkotuolien verhoilu on myös käsitelty vedenpitäväksi, joten hätä ei ole suuri, jos Suomen kesä pääsee yllättämään. Nämä kalusteet eivät ole myös poissa elementistään muina vuodenaikoina, sillä aurinkotuolit muiden polyrottinkikalusteidemme tapaan istuvat myös sisätilojen sisustukseen. Rottinkituolit on rakennettu alumiinirungon päälle.

Aurinkotuolimme sopivat niin pihalle, terassille, sisätiloille kuin matkoillekin. Metallirankaiset aurinkotuolit toimitetaan runko kasattuna, suuremmat kokonaisuudet, kuten aurinkodivaani, tulevat osittain pakattuna. Asiakaspalvelijamme palvelevat sinua chatin kautta, puhelimitse ja sähköpostin välityksellä. Aurinkotuolit toimitetaan kotiovellesi saakka. Ovathan kesäkalusteasiasi muuten kunnossa? Vai olisiko tarvetta esimerkiksi uudelle aurinkovarjolle tai pihakeinulle? Katso ihmeessä läpi koko kattava valikoimamme.