Lataa

Kesäkeittiöt

Kesäkeittiöt
Kesäkeittiöt

Ulkona kokkaus on ihanaa ja ulkona ruoka myös tunnetusti maistuu paremmalta! Kesäkeittiön ääressä valmistat ruokaa helposti ja hauskasti samalla kun nautit kivoista kesäilmoista ulkosalla. Kesäkeittiössä voit valmistaa herkku-aamiaiset lomalaisille, koota kevyen terveelliset kesälounaat tai vaikka esivalmistella kesäisen grillailuillan tarjottavat. Ystävien ja perheen kesken on mukavaa laittaa ruokaa pihalla, eikä lämpimiä päiviä enää tarvitse tuhlata sisällä keittiön puolella hikoillen. Löydät Vekeltä kesäkeittiöt altaalla ja hanalla varustettuna sekä helposti koottavat kesäkeittiöt pöytälevyllä ja irrotettavalla hyllyllä. Tilaa verkkokaupastamme kesäkeittiö vaikka jo tänään itsellesi kotiin, mökille, saaristoon, puutarhapalstalle... Meiltä saat ostoksesi edullisella kotiinkuljetuksella vaikkapa suoraan kotiovellesi!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Kesäkeittiö ja grilli ovat täydellinen pari
Kesäkeittiössä valmistetut raikkaat ja mehevät kesäruuat maistuvat takuulla jokaiselle! Kesäkeittiön sijoitat helposti minne vain ulkosalle, mistä liikenee muutama ylimääräinen neliö: terassille, takapihalle, grillikatokseen, patiolle tai miksei vaikka hieman isommalle parvekkeellekin. Kesäkeittiö on kätevä hankinta kenelle vain joka nauttii ulkona oleskelusta ja siitä tunteesta, kun ruokaa voi laitella kaikessa rauhassa raikkaassa ulkoilmassa. Etenkin grillin viereen sijoitettuna kesäkeittiö on mitä mainioin apu, sillä se tarjoaa kätevää laskutilaa. Tai mikset yhdistäisi kahta saman sarjan kesäkeittiötä, joista toinen sisältää myös altaan ja hanan?

Hanalla ja altaalla varustettu kesäkeittiö helpompaan kokkailuun
Vesiliitännällä ja hanalla varustettuna keittiö antaa mahdollisuuden pestä tarvittaessa kädet ja tietysti myös tiskaaminen sujuu tästä syystä mukavasti kesäkeittiössä. Tilauksen mukana tulevat liittimet puutarhaletkun kytkemiseen. Altaan alle tarvitsee vain sijoittaa astia, jonne vesi valuu. Astialle on tehty näkösuoja kankaasta, mistä syystä kesäkeittiö pysyy tyylikkään ja siistin näköisenä. Alumiini- ja laminaattipinta kesäkeittiön pöytälevyn materiaalina tarjoaa kestävän ja tukevan alustan pilkkoa, sekoitella ja käsitellä ruoka-aineksia. Irrotettava hyllylevy voidaan asettaa eri korkeuksille tarpeen mukaan.

Kesäkeittiön kokoaa helposti vaikka puutarhapalstallekin
Monikäyttöinen kesäkeittiö on helppo koota vaikkapa omalle puutarhapalstalle tai siirtolapuutarhaan. Näin voit valmistaa herkullista ruokaa ulkona oman palstan antimista. Kesäkeittiön pöytälevy ja hyllyt ovat myös erinomaisia paikkoja vaikkapa kasvattaa yrttejä, tomaatteja ja sen sellaista! Kesäkeittiö on myös kesämökin klassikko, josta on iloa läpi koko lämpimän kauden. Kesäkeittiöiden värivaihtoehtoina on joko hillitty valkoinen tai tyylikäs harmaa, joten kesäkeittiö sulautuu mukavan huomaamattomasti ympäristöönsä. Huomaathan tilatessasi tuotetta, että Veken kalusteen kesäkeittiöt toimitetaan osina paketissa, mutta ne ovat erittäin yksinkertaisia koota, sillä saat mukana selkeän kokoamisohjeen.

Tilaa uusi kesäkeittiö helpolla ja luotettavalla kotiinkuljetuspalvelullamme
Veken kaluste on verkkokauppa josta löydät monipuolisen valikoiman laadukkaita kodin tuotteita ja kalusteita aina järkevin hinnoin. Verkkokauppamme on aina auki joten teet verkkokaupassamme ostoksia koska vain sinulle sopii. Tutustu eri kesäkeittiövaihtoehtoihimme ja tilaa meiltä uusi tyylikäs kesäkeittiö käden käänteessä suoraan kotiovellesi. Toimituksessa menee parhaimmillaan vain 2-4 päivää! Kuljetusmaksun veloitamme vain yhdestä tuotteesta, vaikka tilauksessasi olisi miten monta tuotetta tahansa. Ostosten tekoa helpotamme myös tarjoamalla eri maksuvaihtoehtoja: Kaikki tuotteet voi maksaa joko suoraan verkkopankissa, kotiin toimitettavalla laskulla tai luottokortilla. Tiedustele myös lisää osamaksuvaihtoehdostamme, joka antaa joustavaa maksuaikaa aina jopa 12 kuukautta korottomasti!