Lataa

Polyrottinki puutarhakalusteet

Polyrottinki puutarhakalusteet
Polyrottinki puutarhakalusteet

Tutustu laajaan polyrottinkikesäkalustevalikoimaamme ja tilaa tyylikkäät ja kestävät polyrottinkiset puutarhakalusteet netistä helposti ja nopeasti. Polyrottinkiset kesäkalusteet ovat helppohoitoisia eikä vaadi mitään pyyhkimistä kummempaa huoltoa. Koskaan ei ole kesäkalusteiden ostaminen netistä ollut näin helppoa ja mukavaa: tutustu valikoimaamme, ihastu ja valitse suosikkisi laajasta polyrottinkikalustevalikoimastamme! Meillä voit halutessaan maksaa myös osamaksulla tai laskulla. www.vivano.fi on luotettava suomalainen verkkokauppa, joka toimittaa ostoksesi nopeasti ja ilman lisäkuluja aivan kotiovellesi saakka!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Polyrottingissa saat luonnonmateriaalin parhaat puolet paranneltuna
Kaikki tietävät rottingin menestystarinan: ronttinki on materiaalina kaunista ja kestävää, mistä syystä sen käyttö yleistyi nopeasti puutarhakalusteissa ja siirtyi siitä nopeasti sisätiloihinkin. Ihanteellisena materiaalina rottinki on kestävää, uusiutuvaa ja kevyttä. Näytti siltä, että mikään ei voi korvata rottinkia kunnes tuli polyrottinki. Vieläkin kestävämpi materiaalia, joka toi rottingin hyviin puoliin vielä kaksi lisää: paremman kosteuskestävyyden ja näyttävyyden. Polyrottinkimateriaalit säilyvät kesästä toiseen loistavina ja uuden näköisinä pienellä vaivalla. 

Polyrottingista voi tehdä esimerkiksi sohvia, aurinkotuoleja, pöytäryhmiä, keinuja ja raheja, mutta parhaiten polyrottinki edustaa puutarhassa, jossa se korostaa luonnon keskellä olemista ja rauhallisuutta. Puutarhaan ei kaivata isoja ja painavia huonekaluja vaan jotain sellaista, joka voisi tulla luonnosta itsekin. Polyrottinginen aurinkotuoli tai riippukeinu kertoo kaiken materiaalin mahdollisuuksista. Se todella tekee puitteet kesäpäivästä nauttimiselle ilman väkinäistä ohjelmaa. 

Tee puutarhastasi viihtyisä Vivanon polyrottinkikalusteilla ja yllätyt kuinka vähän siihen kuluu rahaa. Pihan tai puutarhan ei tarvitse olla autio ja tylsä vaan se voi hyvinkin toimia mökin tai kotitalon jatkeena. Pihasta tulee jokaisen lempiajanviettopaikka, kun huonekalut ovat käytännöllisiä ja elämän makuisia. 


Kestävyys on tehty keveydestä 
Kuvittele superkestävä muoviseos, joka punotaan äärimmäisen kireäksi ja kevyeksi levyksi. Sen jälkeen valmista levystä melkein mitä vain! Olet nyt kuvitellut polyrottingin ihmeen. Ihmiset usein ajattelevat, että kovimmat ja painavimmat materiaalit ova kestävimpiä huonekalujen materiaaleja, mutta polyrottinki todistaa uskomukset vääräksi. Siitä tehdyt kalusteet ovat niin kevyitä, että niitä pystyvät vähän nuoremmatkin siirtelemään ilman turvallisuusriskejä ja muuttopuuhat onnistuvat nopeammassa tahdissa. 

Polyrottingin lujuus perustuu myös sen jälkikäsittelyyn. Vivanon polyrottinkikalusteet on suojattu ihmisellekin vaarallista ultaviolettisäteilyä vastaan eikä kalusteiden siis tarvitse pelätä tuhoutuvan suorassakaan auringonpaisteessa. 

Polyrottingin kestävyyttä edistää täysi suoja aikaa vastaan. Polyrottinki ei voi ns. mennä huonoksi ajan saatossa joidenkin luonnonmateriaalien tapaan ja siksi sen kestokyky riippuu pelkästään käyttäjän halusta käyttää huonekaluja vuodesta toiseen. Kestävyys tuo mukanaan myös poikkeuksellisen hyvän kierrätys- ja jälleenmyyntiarvon. Polyrottinkihuonekaluille löytyy aina uusi ostaja.


Polyrottingin hinta-laatusuhdetta on vaikea voittaa
Painavista materiaaleista tehdyt puutarhakalusteet maksavat usein yhtä paljon kuin olohuoneen kalleimmat huonekalut. Miksi ostaisit toisen olohuoneen kun voit ostaa jotain erilaista ja edullisempaa? Vivanosta voit saada esimerkiksi kokonaisen polyrottinkisen ruokailuryhmän samalla hinnalla kuin painavammasta materiaalista tehdyn tuolin. Silloin loppurahan voi käyttää tehokkaasti muuhun sisustukseen tai elämän juokseviin menoihin. Polyrottinki on hyvä ja taloudellinen tapa sisustaa.

Huonekalujen kustannuksiin on hyvä laskea myös hoitokustannukset ja olohuoneen vakiokalusteissa on usein monta osaa, joista pitää puhdistaa ja hoitaa. Polyrottingin hoito on edullisia: voit ostaa vaivattomasti levitettävän vahapesuaineen, jonta suihkutetaan kalusteille ja annetaan vaikuttaa. Pesuaine puhdistaa samaan aikaan kun se levittää kiiltävän ja miellyttävän tuntuisen vahakerroksen kalusteiden pinnalle. Näin polyrottingin likaa ja vettä hylkivät ominaisuudet on tuplattu ja koko hoitoprosessi maksaa yhden pesuainepullon verran. 


Epäilyttääkö monikäyttöisyys?
Polyrottinkitavaroita voi kierrättää myös talon ja pihan sisällä kun niiden yhteen käyttötarkoitukseen kyllästyy ja haluaa sisustaa uudelleen! Haluamme vakuuttaa, että Vivano-verkkokaupan kaikki puutarhakalusteet ovat sopivia huonekaluiksi kodin muihinkin tiloihin. Hyvä sisustaja valmistautuu tuleviin muutoksiin ostamalla monikäyttöisiä tavaroista: joskus piha vaihtuu parvekkeeksi ja avoin nurmikko huolitelluksi patioksi. Puutarhahuonekalujen pitää pystyä kulkemaan mukana ja muuntautumaan ympäristön mukana.

Polyrottingista saat vieläkin monipuolisemman yhdistämällä sen tilanteen mukaan Vivanosta löytyvien kesävarusteiden kanssa. Oleskelupaikat saadaan sopivan viileiksi aurinkovarjolla, jolla voi vapauttaa kokonaisen kalusteryhmän suoralta auringonpaisteelta. Entä mikä olisikaan nautinnollisempaa kuin lämpimästä kesäillasta nauttiminen puutarhakeinussa keinutellen?

Vivano.fi:stä löydät paljon yhdisteltäviä ideoita puutarhasisustusta varten. Pidä vain mielesi avoinna ja kuvittele minkälainen olisi laadukkain ja kaunein mahdollinen piha. Olemme vakuuttuneita, että polyrottinkihuonekalut sopivat ensimmäiseksi puutarhakalusteeksi, mutta ne tulevat osaksi myös vaativimpia kesäunelmia.