Lataa

Tuolit

Tuolit
Tuolit

Nyt on hyvä aika päivittää kesäterassi ja vaihtaa vanhat, huterat muovituolit näppäriin ja tyylikkäisiin polyrottinkituoleihin. Suomen kesä on arvaamaton, mutta nämä tuolit kestävät sateen ja paisteen. Yksinkertaisen kauniit polyrottinkiset tuolit sopivat melkeinpä minne vaan: pihalle, parvekkeelle, puutarhajuhliin tai vaikkapa kesämökin kalusteiksi. Tuolien kevyt mutta kestävä runko antaa tukevan istuinsijan eikä polyrottinkipinta vaadi juurikaan hoitoa. Valikoimastamme löytyy tuoleja moneen makuun!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Kesäkalusteissa polyrottinki on mitä mainioin materiaali: helppohoitoinen ja säänkestävä. Polyrottinki on muoviseosta joka ulkonäöltään jäljittelee aitoa rottinkipunosta. Saat siten rottingin näyttävyyden ja muovin kestävyyden samassa paketissa! Tuolien runkona on joko terästä tai alumiinia mikä takaa tuolien tukevuuden, eikä navakka tuulikaan lennättele tuoleja pitkin pihaa.

UV-suojattu pintamateriaali ei haalistu auringonpaisteessa, eikä polyrottinkituoleja myöskään tarvitse suojata sateelta. Älä siis turhaan juoksuta kalusteita sisälle suojaan sadekuuron sattuessa kohdalle, vaan jatka kesäpäivääsi huoletta. Polyrottinkituolien pinta ei sateesta kärsi eikä homehdu. Mahdolliset tahrat on helppo pyyhkäistä pois tuolien pinnasta esimerkiksi kostealla liinalla ja miedolla pesuaineella. Tuolien pehmusteet kannattaa toki suojata vaativimmilta sääoloilta, jotta ne säilyvät hyvännäköisinä mahdollisimman pitkään. Muistathan myös talven tullen suojata tuolit enimmältä lumelta ja pakkaselta, jotta ne säilyvät parhaassa kunnossa jälleen seuraavaa kevättä varten.

Vivanon valikoimasta löydät juuri sinulle sopivat polyrottinkituolit käyttötarkoituksesi mukaan. Pehmustettu polyrottinkinojatuoli tekee parvekkeesta viihtyisän kesäkeitaan, kun taas näppärillä, pinottavilla tuolimalleilla sisustat kätevästi isommankin terassin tai kesäiset pihajuhlat. Polyrottinkituoleja voit käyttää myös sisätiloissa: miten olisi mukava, muhkeasti pehmustettu polyrottinkituoli vaikkapa saunakamarin nurkassa tai tyylikäs valkoinen tuoliryhmä lasiverannalla?

Voit tutustua tarkempiin tuotetietoihin vielä erikseen kunkin tuolimallin kohdalla. Tutustu samalla myös muuhun kesäkalustevalikoimaamme ja täydennä kesäpihasi sisustusta esimerkiksi tuolien kanssa sopivalla polyrottinkipöydällä tai kauniilla polyrottinkisella sohvalla. Kaikki tuotteet voit tilata vaivatta verkkokaupastamme, joka palvelee ympäri vuorokauden. Kätevällä kotiinkuljetuspalvelullamme saat upouudet kesäkalusteet suoraan kotiovellesi. Unelmiesi kesäpiha tai terassi on vain muutaman klikkauksen päässä!