Lataa

Koristetyynyt ja viltit

Koristetyynyt ja viltit
Koristetyynyt ja viltit

Jouluisilla koristetyynyillä ja torkkupeitoilla tuot lämpimän joulun tunnelman kotiisi. Torkkupeitto tai tyyny on myös oivallinen joululahja! Meiltä löydät myös koristetyynyn päällisiä kauniissa jouluisissa kuoseissa ja väreissä. Tuo joulu kotiisi edullisesti ja mukavasti tilaamalla kaikki joulun tekstiilit, joulukoristeet ja muut sisustustuotteet kätevästi Veken verkkokaupasta. Ethän unohda myöskään joululahjoja - unohda kaupoissa juokseminen ja tee kaikki joululahjaostokset kätevästi samalla kertaa.

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Pehmoista tunnelmaa sisustukseen
Vekeltä löydät valikoiman pehmoisia vilttejä, torkkupeittoja ja jouluisia tyynypäällisiä koristetyynyihin. Näillä ihanilla talviaikaan sopivilla tuotteilla saat hetkessä luotua lämpöä ja joulun tunnelmaa kotiin. Kaunis viltti sohvan tai sängyn reunalla tai uusi tyynynpäällinen koristekuviolla tuo uuden säväyksen sisustukseen. Veken verkkokaupan viltti- ja koristetyynyvalikoimasta löytyy sekä raikkaita ja hauskoja printtejä että perinteisiä jouluaiheita. Ehkäpä muutama uusi koristetyyny tai vaikka vain yksittäinen vaihtopäällyste? Tai miten olisi pehmeä viltti esimerkiksi hyvälle ystävälle joululahjaksi? Löydä suosikkisi monipuolisesta valikoimastamme! Tilaat tuotteet meiltä kätevästi joko lähimpään postiin tai kotiin asti.

Pehmeämateriaalinen torkkupeitto takaa suloiset päiväunet
Pimeään ja kylmään aikaan vuodesta mikään ei ole parempaa kuin käpertyä pehmeän viltin alle lukemaan kirjaa, torkkumaan tai katsomaan tv:tä. Etenkin joulun aika on lepäämistä ja rauhoittumista varten, jolloin viltin alla viettää hyvällä omalla tunnolla vaikka koko päivän. Jouluaiheinen viltti virittelee oikeaan tunnelmaan jo hyvissä ajoin ennen joulua. Valikoimamme tyynynpäälliset ja viltit ovat hyvälaatuista puuvillaa tai polyesteria. 100 % polyesterista valmistetut viltit ovat materiaalinsa ansiosta kestäviä, kevyitä, miellyttävän tuntuisia ja joustavia. 100% puuvillasta valmistetut tyynynpäälliset ovat miellyttävää ja helppohoitoista materiaalia. Pesuohjeita noudattamalla viltit ja tyynyt säilyttävät värinsä, rakenteensa ja pehmeytensä pitkään. Löydä suosikkisi verkkokaupastamme ja tilaa tyynyt ja viltit itsellesi tai lahjaksi.

Viltti tai koristetyyny on myös mainio lahjaidea
Koristetyyny tai pehmoinen torkkupeitto ilahduttaa takuulla ystävää tai sukulaista joulu- tai pikkujoululahjana. Vilttien ja tyynyjen kuoseista löydät esimerkiksi hauskoja eläinaiheita pöllöistä poroihin, kuten myös esimerkiksi jouluun sopivia sydänkuoseja. Väreinä löytyy totta kai joulun punaista, mutta myös esimerkiksi mustaa ja valkoista. Jouluaiheiden lisäksi löydät myös laajan valikoiman muita vilttejä ja koristetyynyjä. Tyynynpäällisiä on helppo tilata vaikka useampi kerralla. Kun tilaat erilaisia tyynynpäällisiä eri kuoseissa, voi niitä helposti vaihdella esimerkiksi vuodenaikojen mukaan. Hanki esimerkiksi jouluksi yhdenlaista, kevääksi ja kesäksi toisenlaista. Vilttejäkin on mukava olla kotona vaikka useampi kappale. Koristetyynyjen, tyynynpäällisten ja vilttien sekä muiden jouluisten ideoiden lisäksi löydät Vekeltä myös runsaasti muita erilaisia sisustustavaroita, joko itsellesi tai lahjaksi. Tutustu siis rauhassa myös muihin tuotekategorioihimme ja välty joulustressiltä tilaamalla kaikki tarvittava hyvissä ajoin suoraan kotiisi.