Lataa

Pussilakanasetit

Pussilakanasetit
Pussilakanasetit

Pussilakanatsetit ovat sisustajille yhtä tärkeitä esineitä kuin vaikkapa astiastot siksi, että molemmat ovat upeita käyttö- ja keräilykohteita, joita ei ole koskaan liikaa. Pussilakanat tekevät makuuhuoneen ja sänkyhuoneen monilla tavoilla, koska niissä nukutaan ja niitä katsotaan. Viime kädessä sängyssä kosketaan vain lakanoihin, ja siksi niiden pitääkin olla riittävän pehmeät ja iholle terveelliset. Vivanon verkkokaupan pussilakanasetit on valmistettu luonnollisista ja hyvälaatuisista materiaaleista, joista useimmat sopivat erinomaisesti myös allergiaherkille. Tutustu ja tilaa kestävät ja mukavat pussilakanasetit koko perheelle!

Valintaa vastaavia tuotteita ei löytynyt.

Pussilakanoiden tyylin voi tottakai valita täysin mielialan ja oman mieltymyksen mukaan, mutta makuuhuoneen värimaailman huomiointi auttaa nauttimaan pussilakanoista enemmän. Pussilakanoilla voi korostaa huoneen ominaisuuksia ja saada huoneen vaikuttamaan uudelta joka kerta kun pussilakanat vaihtuvat. Hyvä peitto on osa pussilakanan mukavuutta ja pussilakanan on oltava täsmälleen sopiva peiton kanssa, jotta se tuntuu hyvältä. Vivanon verkkokaupasta löydät tieytysti myös kaiken kokoiset peitot ja tyynyt uusien pussilakanasettiesi sisään!

Tyyliä ja laatua yhdessä
Vivano tarjoaa kokoelman iättömiä pussilakanatyylejä, jotka sopivat uusiin ja perinteisiin koteihin. Esimerkiksi Finlaysonin maailmankuulut kuosit ovat esimerkkejä suomalaisesta huippudesignista, ja näitä pussilakanoita ja muita kodin tekstiilejä tullaankin hakemaan maailman toiselta puolelta asti. Sataprosenttinen puuvilla tekee nukkumiskokemuksesta ilmavan ja kevyen, koska puuvilla hengittää eikä muutu nihkeäksi. Puuvillan peseminen on myös aina yhtä yksinkertaista, sillä Finlayson lakanat on käsitelty estämään värien haalistumista. 60 asteessa puuvilla puhdistuu hellästi ja tehokkaasti ja useimmiten tahrojen poistoonkin riittää tavallinen vesipesu.

Pussilakankuosin kuviointi on valinnan tärkeimpiä kriteereitä, ja Vivanon pussilakanoista löydätkin suosituimmat kuviot lasten ja aikuisten makuun. Lapset voivat rakastaa lakanoita, joissa on eläimiä tai muita värikkäitä hahmoja ilostuttamassa nukkumaan menemisen hetkiä, kun taas aikuiset pitävät yleensä harmonisemmista kuvamaailmoista, jotka muistuttavat rauhallisimmista asioista ja auttavat ajattelemaan sänkyä rentouttavana paikkana. Tähän sopivat rauhallisemmat värit ja pastellinsävyiset kuvioinnit sekä kuviointi, jonka yksityiskohdat muistuttavat oman nuoruuden trendeistä. Vivanon pussilakanoiden suunnittelussa ovat edustettuina monet vuosikymmenet!

Herkkien ihmisten pussilakanoita
Kangasallergiat ovat yleistymässä, ja varsinkin pienten lasten kanssa tulee olla varovainen. Vivanon verkkokaupassa tämä on otettu huomioon valitsemalla allergiatestattuja lakanoita. Vauvan iholle suositellaan yleensä sileäpintaisia, pehmeitä ja haaleita kankaita, kun ei vielä tiedetä mikä ihoa ärsyttää. Pesuaineet on syytä myös valita pienten lasten kanssa huolellisesti ottamalla kauppakassiin hajustamattomia vaihtoehtoja ja käyttämällä pesuainetta normaalia vähemmän. Bakteerit, mikrobit ja punkit kuolevat hyvin kuumassa vedessä, mutta pyykkien jälkikäsittely varmistaa pussilakanoiden puhtauden. Silittäminen ja mankelointi ovat suosituimpia jälkikäsittelyn muotoja ja ne tekevätkin pussilakanat ihanan tuntuisiksi.

Finlaysonin pussilakanat on kaikki varmistettu ÖKÖ-TEX -standardilla, joka on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä, jolla varmistetaan, että kangas ei sisällä iholle tai muulle terveydelle vahingollisia kemikaaleja. ÖKÖ-TEX on erittäin laaja menetelmä, koska siinä erotellaan vielä pienten lasten tuotteet muiden käyttäjäryhmien tuotteista. Vivanon verkkokauppa on panostanut valikoimiensa luotettavuuteen, jotta voisit käydä lakanaostoksilla huolettomasti!

Aluslakanat ja päiväpeitto kuuluvat yhtälöön
Pussilakanasetillä pääsee jo pitkälle, mutta sänkyyn tarvitaan toki myös aluslakanat. Vivanon verkkokaupasta löydät pussilakanoihin sopivat aluslakanat monessa koossa. Samalla voit valita haluatko hyvin paikoillaan pysyvän muotoon ommellun pussilakanan vai perinteisen lakanan, jonka saat itse asetella petarin tai patjan alle. Tutustu myös päiväpeitemallistoomme ja päivitä koko perheen petivaateasiat kuntoon kerralla! Tarjoamme ostoksillesi jopa 12 kk korotonta maksuaikaa ja ilmaisen kuljetuksen.